Dan Negru dezvăluiri bombă! De ce i se spune ”zgârcitul showbiz-ului”: ”La mine, în Banat, oamenii atenți la bani sunt cumpătați”

Dan Negru este unul dintre cei mai iubiți și apreciați prezentatori TV din România. Datorită succesului de care s-au bucurat emisiunile sale, Dan Negru și-a câștigat renumele de ”regele audiențelor”. Pe lângă acest titlu onorabil, prezentatorului TV i se mai spune și zgârcitul showbiz-ului.

21 apr. 2023, 08:56
Dan Negru dezvăluiri bombă! De ce i se spune ”zgârcitul showbiz-ului”: ”La mine, în Banat, oamenii atenți la bani sunt cumpătați”
Dan Negru dezvăluiri bombă! De ce i se spune ”zgârcitul showbiz-ului”: ”La mine, în Banat, oamenii atenți la bani sunt cumpătați”

Dan Negru dezvăluiri bombă! Cu toate acestea, cunoscutul om de televiziune nu este deranjat de faptul că i se spune că este ”zgârcitul showbiz-ului” și susține că este cumpătat, așa cum sunt oamenii la el în Banat.

Citește și Emoții copleșitoare trăite de Dan Negru. Ce s-a întâmplat în avionul cu care se întorcea de la Ierusalim

Dan Negru dezvăluiri bombă!

Dan Negru a subliniat faptul că în București acest obicei este interpretat altfel.

”La mine, în Banat, oamenii atenți la bani sunt cumpătați. În regat, în București, ei sunt zgârciți. E o diferență de mentalitate; Banat, Ardeal vs Regat. Ardelenii, bănățenii nu pun mare preț pe ce se vede, bucureștenii pun totul la vedere. Când am venit din Timișoara în Banat m-am lovit de mentalitatea de aici. Așa că am ajuns zgârcitul suprem al showbiz-ului românesc. Nu-mi pare rău”, a declarat Dan Negru într-un interviu pentru Viva.ro. 

Dan Negru a dezvăluit că în urmă cu 20 de ani, în timp ce  colegii săi din televiziune își cumpărau cu banii câștigați mașini la mâna, el investea în imobiliare, iar pentru asta a fost numit zgârcit.

”Am avut colegi în tv care au crezut că televiziunea e pe viață. Eu nu am crezut asta niciodată, și acum sunt sigur că ea se va termina la un moment dat. Dar acum 25 de ani, când am început, nu am crezut că va dura atât de mult. Dar, chiar dacă aș fi știut, tot așa aș fi fost, cumpătat și deloc risipitor”, a spus prezentatorul TV.

Întrebat de ce a investit în imobiliare și nu în altceva, Dan Negru a răspuns: ”Pentru că, deocamdată, e singura investiție care o să tot crească. ‘Cumpărați pământ, nu se mai fabrică’, spunea Mark Twain. Dar există și în imobiliare multe falimente. Trebuie să ai mare grijă și în imobiliare ce să faci cu banii. Și cel mai important, imobiliarele mi-au dat relaxarea de a face tv după propria mea alegere. Când mi s-au oferit formate tv în care nu am crezut, am avut puterea să le refuz doar pentru că am avut relaxarea financiară a imobiliarelor. Datorită lor am ajuns „regele audiențelor” pentru că am acceptat doar show-uri care mi-au plăcut. Mi-au dat relaxarea să nu fac televiziune pentru bani”.

Citește și Dan Negru critică dur programul TV de Paște: ”Kevin a rămas și Iisus a fost exilat și nu din rațiuni de business, după cum se vede în audiențe”