Dan Negru, şocat de ce a găsit în Grecia. „Atena a ajuns un ghetou, litoralul e un fel de Eforie din anii ’90”

Dan Negru a rămas şocat de ceea ce a găsit în Grecia, destinaţia de vacanţă printre cele mai preferate ale românilor. Realizatorul TV este convins că în România sunt condiţii mai bune.

10 iul. 2022, 13:27
Dan Negru, şocat de ce a găsit în Grecia. „Atena a ajuns un ghetou, litoralul e un fel de Eforie din anii ’90”
Dan Negru, şocat de ce a găsit în Grecia

Dan Negru, şocat de ce a găsit în Grecia. Vedeta de la Kanal D se află zilele acestea în Grecia, locul în care în fiecare vară ajung zeci de mii de turiști români. Dan Negru este pur şi simplu uluit de ceea ce a găsit şi crede că în România sunt condiții mai bune.

Noi reguli pentru turiştii depistaţi cu COVID-19 în Grecia. Autorităţile elene se aşteaptă la un nou val de îmbolnăviri

„Când stăm în genunchi, alții ni se par mari! Am ajuns printr-o conjunctură în Grecia. Știam că Atena, leagănul civilizației democratice, a ajuns de mult un ghetou. Litoralul grecesc însă, lăudat mereu de noi, pare în multe locuri o adunătură de Eforie a anilor ’90”, a scris Dan Negru pe Facebook.

Costi Ioniță și-a ieșit din minți, după ce a văzut ce e în Thassos: „Uitați ce mizerabilă este apa”

„Oamenii, grecii, admirabili. Ei știu că turismul e singura lor salvare într-o țară în care statul a eșuat. Economia Greciei se bazează pe veniturile din turism. Dacă noi aveam tradiția și istoria Greciei și prezentul ei de azi, i-am fi crucificat pe toți. Suntem mult peste ce are Grecia azi ! Noi, cei asupriți mereu în istoria noastră, n-am decăzut așa cum au făcut-o grecii de-a lungul istoriei lor. În 200 de ani de la independență, Grecia a intrat în faliment de 7 ori. Când ni se pare că alții sunt mai mari decât noi, să ne ridicam din genunchi!”, a mai scris Dan Negru.

Furtună puternică pe insula Thassos din Grecia! Străzile, casele şi hotelurile au fost inundate de ploaia torenţială GALERIE FOTO