Dan Negru şi Florin Piersic pregătesc un nou proiect: „Vreau să fac un anunț”

Dan Negru şi Florin Piersic pregătesc un nou proiect. Nu mai este un secret faptul că pe cei doi îi leagă o prietenie de ani buni. Până în 2021, timp de 10 ani, prezentatorul l-a avut ca invitat de Crăciun, în emisiunea sa, pe Florin Piersic.

06 iul. 2022, 10:15
Dan Negru şi Florin Piersic pregătesc un nou proiect: „Vreau să fac un anunț”

Dan Negru şi Florin Piersic pregătesc un nou proiect. Anul trecut, întâlnirea de Crăciun dintre Dan Negru și Florin Piersic a avut loc în Dubai, însă chiar dacă prezentatorul între timp s-a mutat la o altă televiziune, unde prezintă un altfel de format, colaborarea dintre cei doi prieteni nu se putea încheia.

Citeşte şi: Dan Negru are un succes uriaş în afaceri. Câţi bani a făcut anul trecut prezentatorul

Dan Negru şi Florin Piersic pregătesc un nou proiect

Aflați pe litoral, cei doi promit momente memorabile, după cum și-a anunțat Dan Negru urmăritorii pe reţelele de socializare. „Suntem fix la mijlocul anului și vreau să fac un anunț. Un promo, un trailer. Nu știm încă dacă ne va ieși ce ne-am propus dar pregătim ceva WOW! (demersurile le-am început deja) Dacă vom reuși, puștiul din fotografie, Florin Piersic, o să vă ofere anul asta un moment memorabil, de arătat și de povestit nepoților ! Bucurați-vă de soare până atunci… Ca noi…”Dacă vrei să străluceşti ca un soare, mai întâi trebuie să arzi ca un soare” -Omar Khayam- #soon”, a scris Dan Negru pe pagina sa de Facebook.

Dan Negru va avea încă o emisiune la Kanal D

Numele noului game show este „Tu urmezi!”, după formatul internaţional „Next One”, şi va intra în grila de toamnă a televiziunii Kanal D. Emisiunea a fost difuzată pentru prima oară în Italia („Avanti un altro!”), în 2013. Datorită cifrelor bune de audienţă, formatul a fost achiziţionat de televiziuni din multe ţări precum Spania, Ungaria, Polonia, Brazilia, Canada şi Albania, potrivit informaţiilor furnizate de Kanal D. După ce a cucerit România cu cel mai simplu quiz show cu şi despre cuvinte, Dan Negru va fi amfitrionul acestui format provocator, plin de originalitate, devenit fenomen în ţările unde a fost difuzat.

Pentru prima dată în România o să vedeţi ceva ce până acum părea de necrezut: oameni aşteptând la coadă la cultură generală. Marele anunţ pe care vrem să-l facem e că astfel de oameni există în România şi că o să-i vedeţi la televizor, la Kanal D”, a spus Dan Negru.