Dan Negru, despre adevăraţii asasini ai Mădălinei Manole. Mesajul dur al prezentatorului TV la 10 de ani de la decesul cântăreţei

Pe 14 iulie s-au împlinit 10 ani de când Mădălina Manole a murit, iar acest lucru nu a trecut neobservat de Dan Negru. Prezentatorul TV a făcut o afirmaţie dură, însă reală, despre sfârşitul tragic al cântăreţei.

RomaniaTV.net
15 iul. 2020, 07:28

Dan Negru face este unul dintre cele mai cunoscute persoane din mass media. Prezentatorul TV a realizat mai multe emisiuni în care a fost invitată şi Mădălina Manole.

Citeşte şi: 10 ani de la moartea Mădălinei Manole. Scrisoarea emoţionantă a celui mai bun prieten al artistei: „Nu pot să mă despart de tine!”

Acum, la 10 ani de când cântăreaţa s-a stins din viaţă, Dan Negru afirmă că regretata artistă nu înţelegea de ce nu mai era aşa de căutată de televiziuni şi de ce producătorii nu o mai invitau la diversele show-uri. Prezentatorul TV susţine că asasinii acesteia au fost oamenii de media, din televiziuni.

„O văd din nou pe Mădălina Manole prin ziare. S-au făcut 10 ani de la moartea ei… N-am stiut niciodată cum să-i explic Mădălinei de ce televiziunile n-o mai voiau. Era perioda in care televiziunile româneşti descopereau publicul comercial 18-49 şi orice li se părea „old” sau cu aer românesc era respins. Moral, noi toţi ăştia care ne-am făcut treaba prin televiziuni sau prin media in anii ăia suntem criminalii Mădălinei. Noi, toţi asasinii ei”, a răbufnit el pe Facebook.

Citeşte şi: CUTREMURĂTOR. A apărut biletul de adio al Mădălinei Manole. „Sunt o neputincioasă, o nevrednică, o complexată” FOTO

Mădălina Manole a ales să își pună capăt zilelor chiar în ziua în care a împlinit 43 de ani. Aceasta a fost găsită în baia casei sale din Otopeni, chiar de soțul ei. Potrivit I.N.M.L, Mădălina s-a sinucis înghițind Carbofuran (cunoscut sub numele de Furadan).

„Fata cu părul de foc” nu a avut parte de o slujbă obișnuită de înmormântare, ținând cont de faptul că s-a sinucis, însă a avut parte de slujba specială care se face în astfel de condiții.

Înainte de a face acest gest extrem, Mădălina Manole a lăsat un bilet de adio prin care le explică celor dragi motivele care au împins-o să facă acest gest.