Dan Negru, dezvăluiri de Festivalul de la Mamaia: „Doamna Stela mi-a dat o pastilă de gât, dar după câteva minute și-a dat seama că era un somnifer”

Dan Negru, dezvăluiri de Festivalul de la Mamaia. Recent, a avut loc ediția aniversară de 60 de ani, iar celebrul prezentator a rememorat un episod în egală măsură amuzant și emoționant, petrecut pe litoral și legat de regretata Stela Popescu.

29 aug. 2023, 15:49
Dan Negru, dezvăluiri de Festivalul de la Mamaia: „Doamna Stela mi-a dat o pastilă de gât, dar după câteva minute și-a dat seama că era un somnifer”
Dan Negru, dezvăluiri de Festivalul de la Mamaia

Dan Negru, dezvăluiri de Festivalul de la Mamaia. Jurnalistul a rememorat amintiri legate de acest spectacol, pe care a avut șansa să îl prezinte încă în anii lui de glorie. Acesta a vorbit și despre momentul de debut la TV al lui Marcel Pavel, care l-a avut pe el ca prezentator.

Citește și: Loredana Groza i-a sărutat picioarele lui Horia Moculescu, la Festivalul de la Mamaia: „În seara asta visul meu se împlinește”

Dan Negru, dezvăluiri de Festivalul de la Mamaia

Nu exista nicio publicitate făcută turismului românesc. Unde ai văzut vara asta vreo reclamă la Deltă? Turismul românesc se promovează din gură în gură sau prin pagini de FB. Statul nu-l ajută cu nimic, dimpotrivă, îl împovărează cu taxe.

Tichetele de vacanță sunt și ele o frână în progresul turismului, pentru că hotelierii nu mai vor să investească bani în dezvoltarea hotelurilor, pentru că, oricum statul le dă turiști pe bani prin vouchere. Nu avem turism. E doar playback. 

Îmi place Mamaia, chiar dacă e hulită de toți în ficare vară. Fiecare televiziune sau instituție media promovează sau hulește litoralul, în funcție de interesele patronului. Eu cred că marea e despre amintiri. Îmi plac amintirile de la Marea Neagră.

Vizavi de Festivalul de la Mamaia, amintirile sunt multe. Uite, prima apariție a lui Marcel Pavel la TV și pe o scenă mare a fost cea de la Mamaia unde l-am prezentat eu. Am fost nașul lui, cum ar veni. Țin minte că Stela Popescu m-a adormit într-un an la festival. Mă durea gâtul și doamna Stela mi-a dat o pastilă de gât, dar după câteva minute și-a dat seama că era un somnifer. Am trecut cu bine atunci. Eram prea tânăr ca somniferul ăla să-și facă efectul„, a declarat Dan Negru, pentru Viva.ro.