Fuego destramă mitul sărbătorilor: „N-am împodobit bradul niciodată, nu cânt colinde”

Fuego este un artist ale cărui melodii sunt sinonime cu sărbătorile de iarnă, totuși artistul recnoaște că nu a împodobit niciodată bradul și nici nu cântă colinde.

08 dec. 2021, 16:37
Fuego destramă mitul sărbătorilor: „N-am împodobit bradul niciodată, nu cânt colinde”

Fuego, pe numele său Paul Surugiu, a devenit în ochii publicului un adevărat simbol al sărbătorilor de iarnă și mai ales al Crăciunului, datorită piesei de succes „Împodobește mamă, bradul!”. Deși artistul a declarat că iubește această perioadă, a afirmat în mod surprinzător că există anumite tradiții pe care nu le-a urmat niciodată.

Fuego a renunțat la cântat din cauza pandemiei. Ce a fost nevoit artistul să facă pentru bani

Fuego a mărturisit în cadrul unei postări pe Facebook că este recunoscător publicului pentru faptul că imaginea sa este asociată unei sărbători speciale cum este Crăciunul. Artistul a subliniat că deși adoră colindele tradiționale, nu are asemenea melodii în repertoriul său, ci doar piese proprii.

„Multă lume spune că sunt un simbol al Crăciunului, că într-un fel sau altul imaginea mea este asociată cu această sărbătoare, iar cântecele mele au devenit coloană sonoră pentru perioada aceasta în care deja am intrat. Nu știu cât e de adevărat sau nu, dar știu sigur că iubesc piesele mele dedicate Crăciunului. Eu nu cânt colinde. Cânt propriile mele melodii, cu mesaj specific și cu anumite sonorități, pe care oamenii au ajuns în ani să le iubească și să le transforme în părți ale propriilor sărbători. Firește că-i onorant și cumva latura aceasta a carierei mele, care nu-i limitată, cum ar crede unii, doar la luna decembrie, mă împlinește. Iubesc sărbătoarea care se apropie și vă aștept pe toți să ne bucurăm împreună în concertele mele, de pe 10 pe 28 decembrie, prin toată țara!”, a fost mesajul transmis de Fuego pe contul de Facebook.

Fuego a recunoscut în cadrul emisiunii „La Măruță” că nu a împodobit niciodată bradul, însă a menționat proiectul său caritabil de a ajuta artiștii bonavi, care se află la început de drum, dar care nu au posibilități financiare.

„În perioada mea se purtau globurile de sticlă. N-am împodobit bradul niciodată până acum, vă spun sincer. Mereu îl făcea mama sau cine mai era, dar mereu mă uitam la ei cum îl fac. Vreau să duci bradul în platou și Cătălin Măruță să facă un concurs. Tinerii să trimită cele mai frumoase mesaje pentru mama.

Fuego, dezvăluire șoc! Artistul suferă de probleme cardiace: „Mă tratez cu pastile”

Eu cred că mulți tineri sunt plecați peste hotare și mama lor îi așteaptă cu drag, dar de obicei nu prea ajung în țară. Bradul va ajunge la cel mai inspirat telespectator. Am un proiect caritabil care sprijină artiștii bolnavi.

Am reușit în aproape 7 ani să sprijinim aproape 400 de artiști pentru că atunci când eram copil nu mi-a întins nimeni o mână de ajutor. În tinerețe nu a avut nimeni grijă, am avut o copilărie grea, am luat-o de la zero”, a declarat Fuego, la PRO TV.