Dan Negru spulberă Antena 1 după ce a „copiat” reţeta Pro TV de audienţă. „Eşti lider când eşti original”

Dan Negru a criticat în termeni duri Antena 1, după ce postul trustului Intact a fost bătut sâmbătă seară cu "Singur Acasă 3", un film considerat una dintre "reţetele" de succes ale Pro TV pentru audienţă.

19 dec. 2021, 19:59
Dan Negru spulberă Antena 1 după ce a „copiat” reţeta Pro TV de audienţă. „Eşti lider când eşti original”

Dan Negru prezintă de mai mulţi ani Revelionul Antenei 1, emisiunea cu cele mai bune audienţe ale postului. Realizatorul TV a venit şi cu un citat din Lucian Blaga: „Cu penele altuia te poţi împodobi dar nu poţi zbura”.

„Nu mi-a plăcut niciodată copy-paste-ul. Eşti lider când eşti original”, a mai scris Dan Negru, pe Facebook.

Negru a amintit şi despre o întâmplare din Polonia, unde filmul „Home Alone” a fost difuzat de canalul Polsat din 1992.

„În 2010 Polsat a anunţat ca nu mai cumpără drepturile pentru film din raţiuni financiare. Nicio altă televiziune concurentă nu s-a grăbit să le fure brandul. Polonia a depăşit foamea de a face bani in bussines cu orice preţ, chiar şi furând armele adversarului”, a precizat Dan Negru.

Potrivit Pagina de Media, Antena 1 a cumpărat în 2021 întreaga serie Singur Acasă, care a fost difuzată de Pro TV, cu mici pauze, încă din anii 90. Deşi a avut audienţe bune cu primele două părţi din film, Singur acasă 3 a fost depăşit de Pro TV, cu reluarea Las Fierbinţi, pe toate targeturile de audienţă.

Citeşte şi: Dan Negru, învins de Florin Piersic la un concurs de înot, în Dubai. Câţi bani a pierdut la pariu

Dan Negru spulberă Antena 1 după ce a „copiat” reţeta Pro TV de audienţă. „Nu mi-a plăcut niciodată copy-paste-ul”

Redăm în continuare postare lui Dan Negru:

„Anul ăsta, filmul „Home Alone” şi-a mutat casa de la o televiziune la alta.

La anul şi-o schimbă iar in goana după profit pe o piaţă media românească in care unii se copiază pe alţii şi toţi se faultează…

Nu mi-a plăcut niciodată copy-paste-ul. Esti lider când eşti original.

„Cu penele altuia te poţi împodobi dar nu poţi zbura”. – Blaga

Povestea însă există şi-n Polonia. Dar cu alta morală: Home Alone se difuzează in Polonia din 1992 pe aceeaşi televiziune, Polsat.

In 2010 Polsat a anunţat ca nu mai cumpără drepturile pentru film din raţiuni financiare. Nicio altă televiziune concurentă nu s-a grăbit să le fure brandul.

Polonia a depăşit foamea de a face bani in bussines cu orice preţ, chiar şi furând armele adversarului

La presiunea publicului, Polsat a cumpărat din nou drepturile pe „Home Alone” in Polonia. A fost o lecţie de eleganţă şi moralitate in istoria televiziunii europene. Noi suntem departe… Nu tot ceea ce poate fi numărat contează şi nu tot ceea ce contează poate fi numărat. – Albert Einstein”

Citeşte şi: Dan Negru pregătește lovitura pentru Revelion 2022. Ce vedete are pe listă și cât costă: „Scot banii după prima oră!”


loading...
Partenerii noștri