Dan Negru, profesor de jurnalism la Universitatea din București. Ce salariu primește prezentatorul: „Merită, oricât s-ar câștiga”

Prezentatorul TV Dan Negru este și profesor de jurnalism la Universitatea din București. Ce spune bărbatul despre experiența la catedră.

27 nov. 2022, 15:45
Dan Negru, profesor de jurnalism la Universitatea din București. Ce salariu primește prezentatorul: „Merită, oricât s-ar câștiga”

Dan Negru, prezentatorul a două emisiuni de succes la Kanal D, este acum și profesor de jurnalism. Acesta a povestit într-un interviu pentru impact.ro despre noua experiență, despre studenți, dar și despre salariul său.

Și-a început cariera la radio, iar apoi a trecut la televiziune, având o experiență de peste 25 de ani în domeniu. Acum le împărtășește și studenților din experiența sa, chiar dacă, recunoaște el, adresările cu „domnule profesor” îl încurcă uneori.

Citește și: Dan Negru aruncă pe piață o nouă teorie a conspiraţiei: „Mondialul e regizat, nu pariaţi pe meciuri!” Cine trage sforile din umbră

„Adresarea de „Domnule profesor” mă încurcă cel mai mult, dar înțeleg că ăsta e respectul care trebuie acordat mediului universitar și celor care predau acolo cu normă întreagă.

Sper că mă percep ca pe unul de-ai lor, pentru că dincolo de teorie încercăm să construim și exerciții practice. Dar ca să ajungi la practică, e obligatoriu să treci prin teorie”, a declarat Dan Negru.

Acesta susține că nu o face pentru bani, ci pentru întâlnirile și discuțiile pe care le are cu studenții.

„Merită, oricât s-ar câștiga, pentru că nimeni nu-ți dă energie mai multă decât o sală de studenți cu care poți să dialoghezi. E cel mai bun tratament antiîmbătrânire. L-am descoperit târziu, dar mă bucur că într-un final am descoperit rețeta anti-age!”, a adăugat prezentatorul.

Citește și: Cum îşi educă Dan Negru cei doi copii. De ce a ales discreţia: „Celebritatea nu are loc în familie!”