Dan Negru, „Regele audienţelor”: „Porecla asta e o povară”

Ultimii 21 de ani au fost ai lui Dan Negru, supranumit "Regele audienţelor", în special în perioada Sărbătorilor, când prezenta fără cusur revelioanele. Prezentatorul TV spune că această "porecla asta e o povară, pentru că îți cere să confirmi mereu".

31 dec. 2020, 19:07
Dan Negru, „Regele audienţelor”: „Porecla asta e o povară”
Ultimii 21 de ani au fost ai lui Dan Negru, supranumit "Regele audienţelor"

Dan Negru, „Regele audienţelor”. Omul de televiziune îşi petrece sărbătorile de iarnă acasă, alături de familia, pentru că aceste momente vor fi ţinute minte de către copiii săi.

Citeşte şi: Dan Negru a apărut într-un pictorial cu familia pentru prima dată în 10 ani

De sărbători, stau acasă cu ai mei. E o tradiție veche şi mi-ar plăcea să o dau mai departe. Cândva, târziu, Dara şi Bogdan nu-şi vor aminti nici show-urile mele, nici audiențele pe care le făceam şi toate diplomele şi premiile mele vor ajunge în pod. Îşi vor aminti doar mirosul de Crăciun de acasă. E tot ce o să rămână„, a declarat Dan Negru pentru Viva.ro.

Dan Negru, „Regele audienţelor”

Prezentatorul mai spune că a văzut toate Revelioanele pe care le-a moderat. „Le-am văzut pe toate, evident. Pe toate le-am văzut prima dată în minte, în imaginație, apoi pe platourile de filmare, apoi în montaj şi apoi la TV. Cam ăsta e traseul unui Revelion. Cu echipele de producție care m-au însoțit mereu.

Nu este o diferență între bucuria Revelioanelor mele de acum 21 de ani şi cele de acum, oamenii se bucură la fel şi trăiesc aceleaşi emoții. Şi nu e adevărat că între vech.ea şi tânăra generație de artişti e o mare diferență. Am făcut televiziune şi cu unii, şi cu alții, şi emoția transmisă e aceeaşi. Contează omul care ştie să livreze bucuria, emoția.

Porecla asta de „Regele audiențelor” e o povară, pentru că îți cere să confirmi mereu şi îmi amintesc că un ziarist mi-a spus că pe el nu-l interesează ştirea despre „Negru lider de audiență, dar că abia așteaptă să titreze pe prima pagină momentul căderii mele. Victoria are 1000 de părinți, înfrângerea nu are niciunul”, a mai mărturisit jurnalistul.


loading...