Dan Negru se teme pentru locul său de muncă, odată cu avalanşa de vedete PRO TV. Ce plan de rezervă are

Dan Negru a dezvăluit ce planuri de rezervă are dacă ar rămâne fără postul de prezentator de la Antena 1. Are mai multe meserii din care spune că va trăi onarabil, plus câteva clădiri de birouri.

20 iun. 2014, 11:36
Dan Negru se teme pentru locul său de muncă, odată cu avalanşa de vedete PRO TV. Ce plan de rezervă are

În cazul în care ar rămâne fără loc de muncă, Dan Negru ar avea din ce face bani, scrie ziarulring.ro.

Citeşte şi Cristina Şişcanu, soţia lui Mădălin Ionescu, şi-a arătat sânii pe FACEBOOK GALERIE FOTO

„Eu mă ocup de grădină, sunt obişnuit de mic. Sunt tare mândru că am în grădină şi 72 de copaci fructiferi, brazi şi alte feluri. Am de toate, aşa că vara nu prea trebuie să cumpărăm legume”, susţine el. Dan Negru recunoaşte că este activ în mai multe domenii, lucru care îi oferă siguranţă financiară. „Dacă nu mai merge cu urlatu”, mă apuc să cultiv roşii, ştiu cel mai bine să fac asta. Dacă vreţi să mă angajaţi, şi la asta sunt bun. Sunt diriginte de şantier, legumicultor şi agricultor, că am pământ lângă Timişoara pe care îl lucrez. Acolo am cucuruz, aţi auzit de aşa ceva? (porumb – n.r.)”,  a declarat Dan Negru.

Citeşte şi Antena 1 a achiziţionat cel mai de succes show TV internaţional

De asemenea, Dan Negru investit tot ce a câştigat din televiziune în clădiri de birouri, dar spune că nu este vreun latifundiar.

„Ce am câştigat din vorbă am băgat în cărămizi. Am construit câteva clădiri de birouri, pe care le închiriez. Liniştea mea se datorează faptului că nu am credite, am investit doar ce am câştigat din televiziune. Pentru asta mi-am permis să refuz anumite formate TV, care nu mi-au convenit”, a mai spus Dan Negru.