Dan Negru dezvăluie secretul reuşitei în carieră: „Degeaba ai un mentor care îţi deschide uşa dacă tu nu ştii să intri”

Dan Negru are o activitate de trei decenii în faţa camerelor de filmat. Emisiunile prezentate de el de-a lungul timpului au avut mare priză la public. Cât despre celebrele Revelioane realizate de el, acestea au fost, timp de peste două decenii, lider de audienţă.

21 dec. 2022, 10:01

Dan Negru se află, în prezent, pe culmile succesului, succes pe care i-l datorează, înn mare parte, şi mentorului său Valeriu Lazarov.

Aș vrea să dau un sfat de viață pentru români. Cel mai important lucru, de exemplu, este un sfat de viață despre meserie. E bine să ai un mentor. Eu l-am avut ca mentor pe Valeriu Lazarov, care a fost unul dintre cei mai mari oameni de televiziune de pe planetă și poate cel mai important din Europa.

El mi-a fost mentor. Degeaba ai un mentor care îți deschide ușa, dacă tu nu știi să intri. Ăsta e cel mai bun sfat de viață. Dacă mentorul îți deschide ușa, tu trebuie să intri, că, dacă nu, nu ești demn de mentorul ăla„, a declarat Dan Negru pentru WOWbiz.ro.

Dan Negru, despre viitorul televiziunii: „Şansa televiziunii e să fie alternativa online-ului, nu să o copieze”

Într-o perioadă în care oamenilor le este mult mai uşor să acceseze mediul online şi să-şi ia de acolo informaţiile decât să deschidă televizorul, Dan Negru este de părere că nu se poate pune problema de concurenţă. Realizatorul Kanal D crede că atât timp cât televiziunea nu va copia online-ul, ci îl va completa, nu există riscul ca televiziunea să dispară.

Citeste si Dan Negru nu renunță la Revelion, chiar dacă a luat o pauză: „Profesional, mai bine de atât nu puteam alege”

Eu cred că șansa televiziunii e să fie alternativa online-ului, nu să o copieze. Dacă copiază online-ul nu are rost. Șansa noastră să supraviețuim este să fim o alternativă a online-ului. Toate televiziunile care au copiat online-ul au pierdut. E competiție între ele, evident, ambele sunt pe ecrane și lumea caută ecrane, dar cred că publicul se va împărți și cred că șansa televiziunii de a se împărți este de a-și găsi un public smart și bun.

Am Facebook, am YouTube, există toate lucrurile astea. Oprah a făcut un interviu cu urmașii lui Charles. Făcând interviul ăla, ea putea foarte bine să îl ducă pe YouTube-ul ei, cred că făcea niște sute de milioane. A fost peste tot, toată lumea l-a preluat. Știi ce a făcut? S-a dus la o televiziune, pentru că ea e om de TV și cred că oamenii de TV rămân oameni de TV, online-ul rămâne online„, a mai spus Dan Negru.

Citeste si Tragedia care i-a unit pe Dan Negru și Florin Piersic: „Mă suna în fiecare dimineață la ora 9”