Dieta spectaculoasă cu care Oprah Winfrey a slăbit 41 kg. Este permis inclusiv consumul de popcorn sau chipsuri

După ce a reuşit să slăbească nu mai puţin de 41 de kilograme în mai puţin de un an, Oprah Winfrey le-a dezvăluit telespectatorilor săi meniul zilnic. Realizatoarea tv a subliniat faptul că dieta ţine cont de preferinţele alimentare ale fiecăruia, iar rezultatul final nu este compromis.

27 feb. 2022, 17:00
Dieta spectaculoasă cu care Oprah Winfrey a slăbit 41 kg. Este permis inclusiv consumul de popcorn sau chipsuri

Dieta cu care Oprah Winfrey a slăbit 41 kg presupune trei mese principale pe zi şi două gustări. Într-un spot TV pentru programul Weight Watchers Freestyle, Oprah a dezvăluit meniul care a ajutat-o să slăbească zeci de kilograme.

Dieta cu care Oprah Winfrey a slăbit 41 kg

Mic dejun

: un sandwich format din: 1 felie de pâine din făină integrală prăjită, ⅛ de avocado, un ou poşat şi o roşie medie

Pâinea prăjită din făină integrală oferă carbohidraţi, cea mai bună sursă de energie, precum şi fibre. „Fibrele ajută tractul digestiv, sprijinind digerarea uşoară a alimentelor şi un colon sănătos“, spune nutriţionistul Lauren Minchen într-un interviu pentru SELF. De asemenea, fibrele ajută la păstrarea nivelului glicemiei.

Bogat în grăsimi sănătoase, avocado menţine timp îndelungat senzaţia de saţietate. Totodată, este o sursă importantă de vitamine B, care ne ajută organismul să transforme alimentele în energie utilizabilă.

Citeste si Metoda imbatabilă prin care Adina Halas a slăbit 32 kg după ce a născut: „Primele 8 kg le-am dat jos în 10 zile”

Oul este, de asemenea, bogat în proteine, iar gălbenuşul oferă necesarul de luteină şi zeaxantină, substanţe nutritive care protejează vederea.

Roşia este bogată în antioxidanţi.

Prânz: paste cu creveţi, o ceaşcă de spaghete fierte, 3 linguri de brânză de oaie rasă, 2 căţei de usturoi, o lingură de piper negru, 1 linguriţă de sare de mare şi 3 creveţi proaspeţi

Aceasta este o combinaţie gustoasă de carbohidraţi din spaghete, grăsimi din brânză şi proteine ​​slabe din creveţi. Creveţii sunt o sursă importantă de seleniu şi iod, mineral necesar pentru funcţionarea optimă a tiroidei“, explică nutriţionistul.

Gustare: Sorbet de fructe proaspete cu fructe de pădure şi mentă 3 căni cu fructe de padure şi o lingură de mentă

Fructele de pădure sunt bogate în vitamina C, în complexul de B-uri, în antioxidanţi şi fibre. În plus, nu conţin foarte mult zahăr. Menta calmează tractul digestiv.

Citeste si Dieta cu care Oana Radu a slăbit 50 de kilograme: „Prima regulă şi cea mai importantă”

Cina: Cod glazurat cu sos miso, orez brun şi legume

Codul este o sursă bogată de acizi graşi proteici, zinc şi omega-3, care susţin imunitate şi menţin sănătatea pielii, muşchilor, oaselor. Sosul cu legume folosit la glazurarea peştelui este preparat din soia fermentată care conţine bacterii sănătoase (probiotice), ajutând la o digestie sănătoasă.

Orezul brun şi legumele sunt o combinaţie excelentă, adăugând fibre ce reglează nivelul zahărului din sânge şi saţietatea.

Gustare: 1 cană de popcorn fără sare sau ulei şi 1 cană chipsuri din legume şi fructe

Popcornul este bogat în fibre, fiind benefic digestiei şi favorizând menţinerea senzaţiei de saţietate timp îndelungat. De asemenea, chipsurile din fructe şi legume sunt bogate în vitamine, minerale şi alte substanţe nutritive.