Dan Puric despre Gigi Becali: „Gigi este admirabil! Câți oameni au averea lui Gigi şi nu dau nimic?”

Actorul, regizorul şi eseistul Dan Puric a fost miercuri seară invitat în emisiunea Prietenii lui Ovidiu, de pe Gsp.ro, unde a discutat şi despre relaţia pe care o are cu patronul FCSB, Gigi Becali.

RomaniaTV.net
26 feb. 2020, 19:32
Dan Puric despre Gigi Becali: „Gigi este admirabil! Câți oameni au averea lui Gigi şi nu dau nimic?”

„Gigi este admirabil! Așa cum este el. M-am certat cu el pentru că este expansiv și incontrolabil. Are un suflet de aur omul ăsta. Ultima dată am făcut o conferință ca să ajut o fată care era oarbă. Am strâns 6.000 de euro, biserica vreo 4.000. Și i-am dat un telefon. „Băi Gigi, te rog din suflet, are nevoie de celule stem”. Și mi-a dat 11.000 de euro, deși avea averea sechestrată și îl urmăresc haimanelele astea. El a făcut mănăstiri. Numai eu știu câte pensionare a ajutat! A murit Radu Iftimovici, cel mai mare istoric al medicinei. L-am sunat pe Gigi: „Am nevoie de 3.000 de euro pentru o carte”. „Eu nu citesc!”. „O citesc eu Gigi!”. Mi-a dat banii și o să iasă cartea. A făcut gesturi extraordinare. Eu pe omul ăsta îl admir pentru că a ajutat oameni sărmani. Este mai liber, mai slobod la gură și face gafe. Dar pe om trebuie să-l iubești pentru gesturile lui!”, a declarat Dan Puric.

Actorul a povestit că l-a invitat pe latifundiarul din Pipera şi la teatru, dar acesta a refuzat, explicând sincer că nu se pricepe şi, deci, nu are de ce să meargă.

„L-am invitat și la teatru, și mi-a zis: „Dane, eu nu vin că nu mă pricep”. Mi-a zis clar, scurt, onest! Alții vin și scriu cronici de teatru. Niște derbedei! Când te-apuci să scrii mai bine zici așa: „Am terminat Institutul de Teatru, nu mă pricep, sunt oligofren!”. Gigi a zis: „Sunt incompetent!”. Pune-mă pe mine să antrenez echipa de fotbal la Steaua… Iartă-mă, dar nu știu. „Domnu’ Puric, puteți să gestionați Institutul de Fizică Atomică?”. Dacă sunt cretin și fac parte din Guvernele României zic, da! Dar eu zic: „Nu pot, nu e competența mea!”, a adăugat actorul la Gsp.ro.

Citeşte şi: SPORTING BRAGA – GLASGOW RANGERS 0-1 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING: Ianis a ratat penalty, dar a dat pasă de gol