Dan Tudorache acuză USR că a blocat PUZ-ul din Sectorul 1. "Îşi bat joc de oameni"

Publicat: Miercuri, 01 Iulie 2020 10:02 // Actualizat: Miercuri, 01 Iulie 2020 11:05 // Sursa: romaniatv.net

Dan Tudorache, primarul Sectorului 1, a declarat că nu poate realiza o serie de investiţii de care au nevoie cetăţenii pentru că a fost blocat Planul Urbanistic Zonal (PUZ). Edilul dă vina pe cei de la USR care au atacat PUZ-ul Sectorului 1.

Primarul Sectorului 1 afirmă că, din cauza USR, nu poate asfalta şi aduce reţeaua de canalizare într-un cartier cu 50 de străzi. Edilul a afirmat că acolo sunt blocuri noi care, în lipsa canalizării, au fosă septică iar el nu poate investi acolo pentru a le rezolva oamenilor problema tocmai din cauza faptului că PUZ-ul a fost blocat.

"Am o zonă de 800 de hectare unde nu am PUZ, în spatele pădurii Băneasa, până în Şoseaua de Centură. Sunt 800 de hectare unde sunt 50 de străzi care trebuia să fie făcute. Nu le pot face, nu pot trage apă, canal, să aduc utilităţile, să creez o zonă decentă a Bucureştiului.

Sunt blocuri noi construite acolo, blocuri cu zece etaje care au fosă septică. Nu pot să le trag reţelele pentru că nu am PUZ. Iar acum îi văd pe cei de la USR că spun 'Tudorache nu a asfaltat 50 de străzi’. Păi dacă aţi blocat PUZ-ul? Intenţionat aţi blocat PUZ-ul ca să nu pot asfalta străzile. Efectiv îşi bat joc de cetăţenii Sectorului 1 prin blocarea la infinit a acestui PUZ", a explicat primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, pentru DcNews.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Dan Tudorache primar Primarul Sectorului 1 PSD PUZ Sector 1 USR
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8365
RON
06 Jul
noapte 20 °
zi 30 °
Ultimele joburi adaugate
24 H