Dan Tudorache, mesaj CONTROVERSAT după alegeri. „N-am pierdut. A fost un furt pe faţă”

Dan Tudorache, preşedintele organizaţiei PSD Sector 1, este de părere că nu a pierdut alegerile, ci că a fost "furat".

RomaniaTV.net
09 oct. 2020, 08:33
Dan Tudorache, mesaj CONTROVERSAT după alegeri. „N-am pierdut. A fost un furt pe faţă”

„Pot să spun că m-au furat, nu pot să spun că am pierdut. M-au furat, deci este o diferenţă”, a declarat Tudorache la sediul central al PSD, unde are loc o şedinţă a conducerii partidului cu organizaţia PSD Bucureşti.

Dan Tudorache a explicat că nu au fost luate în considerare contestaţiile sale, pe motiv că acestea au fost considerate tardive, notează Agerpres.

„Nu au constatat că nu s-a întâmplat nimic, doar că le-am depus târziu. Cum să le depun pe data de 29, când faptele s-au petrecut pe 30? Explicaţi-mi şi mie… Mi se pare că a fost un furt pe faţă şi eu consider că n-am pierdut, am fost furat”, a afirmat Tudorache.

BEC a respins contestaţia lui Dan Tudorache cu privire la alegerile din 27 septembrie. Clotilde Armand va fi primarul Sectorului 1

Întrebat dacă este de acord ca Mitică Dragomir să fie pe lista de consilieri generali, preşedintele PSD Sector 1 a menţionat că fostul şef al Ligii Profesioniste de Fotbal a fost pus pe listă de Gabriela Firea şi de staff-ul de campanie.

„Nu l-am pus eu, deci nu pot comenta. L-am văzut şi eu, ca şi dumneavoastră, pe listă. Doamna Firea (l-a pus pe listă – n.r.) şi cu staff-ul ei de campanie”, a precizat liderul PSD Sector 1, conform sursei citate.

Clotilde Armand este noul primar al Sectorului 1. Piedone, desemnat câştigător la Sectorul 5. Decizia de ultima oră a BEM