Dan Tudorache o acuză pe Clotilde Armand şi de trădare: „Nu este primul de care Armand se foloseşte, apoi îl mazileşte fără remuşcări”

Fostul primar al sectorului 1, Dan Tudorache, dezvăluie faptul că actualul edil, Clotilde Armand, l-ar fi demis pe funcţionarul care a ajutat-o în conflictul cu Romprest, făcând astfel încât să fie declarată starea de alertă în sectorul 1.

28 iul. 2021, 20:42
Dan Tudorache o acuză pe Clotilde Armand şi de trădare: „Nu este primul de care Armand se foloseşte, apoi îl mazileşte fără remuşcări”

Dan Tudorache anunţă pe pagina sa de Facebook că primarul sectorului 1, Clotilde Armand, l-a demis pe directorul Direcției de Salubritate și Protecția Mediului, de care s-ar fi folosit în prealabil pentru a obţine declararea stării de alertă în sectorul 1.

„Maurul și-a făcut datoria, maurul poate să plece.

După ce s-a folosit de directorul Direcției de Salubritate și Protecția Mediului pentru a obține declararea stării de alertă în Sectorul 1, și implicit pentru a aduce un alt operator de salubritate, astăzi primarul validat s-a debarasat de el.

Dan Tudorache: „Ce se întâmplă acum în Sectorul 1 nu e în interesul cetăţenilor, ci vendete personale ale primarului validat”

Brusc, Madame Armand și-a adus aminte de istoricul profesional al, deja, fostului director și se pare că pus în balanță cu serviciile prestate, acesta a cântărit mai mult.

Nu este primul funcționar public, și nici măcar primul colaborator, de care Armand se folosește pentru îndeplinirea obiectivelor din propria agendă după care îl mazilește fără remușcări.

De fapt, tot ceea ce se întâmplă acum în Sectorul 1 nu sunt lucruri făcute în interesul și pentru binele cetățenilor, ci vendete personale ale primarului validat, vândute sub lozinca așa-zisei lupte anticorupție.”, scrie Dan Tudorache pe Facebook.

Citeşte şi: Marcel Ciolacu, atac nimicitor la adresa lui Florin Cîţu. „Marele Brad Pitt în mizerie și cu Raluca Turcan von Brukenthal! Faceţi la Guvern documente de partid, fără a mișca un deget pentru vaccinare”