Dana Budeanu a împlinit 43 de ani. Cum a arătat tortul vedetei: „Nu am ce să-mi doresc”

Dana Budeanu a împlinit 43 de ani. Data de 22 de iulie este una importantă pentru criticul de modă şi familia ei, deoarece îşi sărbătoreşte ziua de naştere. Vedeta este destul de discretă privind viaţa personală, însă, a postat o imagine şi un mesaj de la onomastica din acest an.

23 iul. 2022, 16:26

Dana Budeanu a împlinit 43 de ani. Săptămâna trecută, designurul a avut motiv de sărbătoare, şi-a sărbătorit ziua de naştere şi, chiar dacă are o comunitate numeroasă pe Instagram, nu a împărtăşit foarte multe cu prietenii virtuali.

Citeşte şi: Cătălin Botezatu despre Dana Budeanu: „Mă uit singur și râd ca prostul”

Dana Budeanu a împlinit 43 de ani

Pe 22 iulie a fost ziua brunetei şi a postat o imagine pe reţelele de socializare, unde le-a arătat prietenilor virtuali tortul cu care au sărbătorit-o persoanele dragi. „Nu am ce să-mi doresc…”, este mesajul simplu scris la fotografia postată pe Instagram şi a mulţumit pentru urări şi pentru tabloul cu Adrian Păunescu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dana Budeanu (@danajustlove)

Printre primele persoane care au felicitat-o s-a numărat Gabriela Firea, care i-a urat „La mulți și fericiți ani”. A urmat Victor Ciutacu: „Un selfie cu preafericitul sărbătorit, să crești mare”.

Dana Budeanu face praf autorităţile

Designerul Dana Budeanu, un aprig contestatar al măsurilor luate în pandemie şi al vaccinării anti-COVID, a comentat de pe plajă ultimele zvonuri privind iminenţa unui val 6 al pandemiei, care ar urma să ajungă în România spre finalul lunii august.

Nu vine niciun val șase. Știrile pe care le citiți, și care sunt valabile peste tot în lume, adică nu vă imaginați că și aici la bogați se vorbește, dar ca la bogați, doar se vorbește despre asta. S-a făcut foarte mult cașcaval în ultimii doi ani jumate, voi știți asta de la mine, din prima zi.

Vreau doar să vă liniștiți, că dacă anunță 10.000 de cazuri pe zi, o sută de mii de cazuri pe zi, cum s-a început și la noi, înseamnă zero, nu înseamnă nimic, trebuie să vândă iar măști și teste.

Așa e și aici, așa e peste tot, o să încerce cu o măscuță – două,  voi probabil iar o să haliți. Că mă întrebați de ce nu mai fac verdicte. Le-am făcut doi ani, pentru cine să fac, le-am făcut ca să vă apărați.

Poate urmează anticipatele și o să începem verdictele. O să încerce cu măscuțe și testuțe, le haliți, bine, nu le haliți. Nu se întâmplă nimic, nu vă bagă la ATI. Haideți, domnule Rafila, să le spuneți că așa au zis șefii la lume au zis să vă băgăm mască când intrați la metrou.”,  a declarat Dana Budeanu.