Dana Budeanu a primit cadou de la soțul unei vedete celebre. Ce i-a adus tocmai din Asia: „Este un gest absolut impresionant”

Dana Budeanu a primit cadou de la soțul unei vedete celebre. Este una dintre dintre cele populare vedete de la noi, chiar dacă multă lume o critică pentru modul în care alege să spună unele lucruri. La 44 de ani, criticul de modă arată foarte bine, însă este atentă la ce mănâncă.

28 mart. 2024, 08:40
Dana Budeanu a primit cadou de la soțul unei vedete celebre. Ce i-a adus tocmai din Asia: „Este un gest absolut impresionant”
Dana Budeanu a primit cadou de la soțul unei vedete celebre

Dana Budeanu a primit cadou de la soțul unei vedete celebre. Recent, a făcut o postare în care îi mulțumește lui Radu Vâlcan pentru că i-a trimis tocmai din Thailanda fructele ei preferate. Se bucură de fiecare dată când are ocazia să mănânce „nestematele Asiei”  – fructe culese din mediul lor natural, nepoluat, fără pesticide și îngrășăminte chimice.

Citește și: Dana Budeanu, la Târgul de Dragobete din curtea Ministerului Agriculturii. Discuție emoționantă cu o pensionară: „O să fie bine, doamnă”

Dana Budeanu a primit cadou de la soțul unei vedete celebre

Eu nu primesc cadouri, nu vreau, nu contează… primesc doar de la cei care mă cunosc într-adevăr și pe care-i am pe degetele de la o mână… Astăzi, ca în fiecare an, vine Radu Vâlcan… este ceva ce nu merit orice ar fi… Radu, de fiecare dată când revine din Thailanda, îmi aduce mango adevărat și multe alte fructe care doar acolo-s ca nicăieri în lume… este un gest absolut impresionant, să cari cu avionul, pentru un om cu care te vezi foarte rar și vorbești prin soție mai des, fructe de la mii de kilometri distanță… ca să faci o bucurie atât de mare…

Vă mulțumesc enorm… prețuiesc sincer atât de mult aceasta zi din an… aceasta pornire care nu are ce să însemne decât iubirea unor oameni pentru care eu nu am făcut nimic niciodată🤎 să fiți sănătoși, fericiți și rămâne cum am stabilit🤎”, a scris Dana Budeanu pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Dana Budeanu (@danajustlove)

Dana Budeanu este prietenă apropiată cu Adela Popescu și, prin extensie, cu soțul acesteia, Radu Vâlcan.  De altfel, soția prezentatorului de la Insula Iubirii, a și avut postări din vacanta ei în Thailanda, alături de soț, în care îi transmitea mesaje incisivei Dana Budeanu. În final, lucrurile s-au aranjat cum nu se poate mai bine, iar vedeta este fericită că a putut primi ceea ce și-a dorit cu adevărat.