Dana Budeanu a răbufnit: „Nu vă este ruşine??? Unde este statul???”

Marele actor Alexandru Arşinel a ajuns la azilul de bătrâni, iar Dana Budeanu nu înţelege cât de jos a decăzut România ca ţară dacă nu-şi poate proteja de umilinţe nici marile valori.

20 aug. 2022, 07:18
Dana Budeanu terfeleşte cu cuvinte grele autorităţile din România pentru drama pe care este nevoit să o îndure familia marelui actor Alexandru Arşinel.
„RUSINE, ROMANIA!
RUSINE, TUTUROR AUTORITATILOR!
Alexandru Arsinel…unul dintre marii nostri artisti, fara de care teatrul de revista si divertismentul nu ar mai fi fost aceleasi…cel care ne a luminat vietile o jumatate de veac…un veac greu pentru cei mai multi…cel care a creat si niciodata parasit, poate cel mai iubit duet din istoria umorului romanesc…un artist atat de iubit, atat de adorat…A AJUNS IN ROMANIA GENERATIEI FARA DE VALORI, INTR UN AZIL DE BATRANI! ULTIMII ANI AU FOST DOAR DESPRE CAT A FOST DE BOLNAV, DE UMILIT DE NISTE NETERMINATI FARA DE DUMNEZEU!
NU VA ESTE RUSINE???
UNDE ESTE STATUL!??? DE CE AJUNG MARII ARTISTI SI INTELECTUALI SA FIE UMILITI??? DE CE ALEXANDRU ARSINEL NU LOCUIESTE INTRE LUCRURILE SI AMINTIRILE LUI, CU ASISTENTA PERMANENTA PLATITA SE STAT??? DE CE NU NE REAPECTAM PUTINII ALESI DE DUMNEZEU??? CUM VA SUPORTATI PE SCAUNELE PE CARE ATI AJUNS CUM STIM CU TOTII SI NU STATI IN PICIOARE IN FATA UNEI ASEMENEA VALORI???
Unde sunteti? CE A RAMAS DIN NOI, DOAMNE???
UNDE S BOGATII ROMANIEI???? DE CE NU L TINETI IN PALME PE ALEXANDRU ARSINEL? DE CE?????
DE CE NU STA LA EL ACASA, PROTEJAT, AJUTAT, IUBIT, PRETUIT??????? CAT COSTA, MA?????
CE TARA E ASTA?????
ALOOOOOOOOOOOO GUVERNU????
Alexandru Arsinel a ajuns la ATI…dintr un camin de batrani!
DOAMNE, VINO DOAMNE, SA VEZI CE A MAI RAMAS DIN OAMENI!!!!!!”, a scris Dana Budeanu pe Facebook.

>Dana Budeanu se revoltă după performantele istorice ale lui David Popovici: „Nu este al României şi al românilor! Noi şi România nu am făcut NIMIC pentru David!”

Dana Budeanu a răbufnit şi  după ce a văzut în spațiul public informația că, la Letea, în inima Deltei Dunării, caii sălbatici riscă să moară de sete.
Dana Budeanu a împlinit 43 de ani. Cum a arătat tortul vedetei: „Nu am ce să-mi doresc”

Caii „liberi” de la Letea, o emblemă a Deltei Dunării și a României, sunt din nou în pericol. Localnicii și turiștii semnalează că aceștia riscă să moară de sete, îngrădiți cu două rânduri de gard, lăsați fără surse de apă, după ce adăpătorile au secat din cauza caniculei, anunță romania.europalibera.org.

„DOMNULE CIUCA, VA ROG SPUNETI I DOMNULUI TEODOSIE GABRIEL MARINOV, MUTAT DE LA PROTECTIA COPILULUI LA CONDUCEREA REZERVATIEI DELTA DUNARII!!!!!!! (UN POST FOAAAAAARTE IMPORTANT!!!!!), SA DEA APA LA CAI! LUNI O SA ROG PE CINEVA SA MEARGA DIMINEATA PANA ACOLO!

NU VA ESTE RUSINE?

ASA ATI AVUT GRIJA DE COPII, CUM AVETI ACUM DE CAI? CE EXPERIENTA AVETI DVS PENTRU ACEST POST? CE PREGATIRE? CONCRET!!!!!

DOMNII DE LA PSD TULCEA, SUNATI L PE “PREGATITU” TEO, CHIAR DACA NU MAI E MEMBRU PSD, SA SE DUCA REPEDE SA DEA APA LA CAI, CACA SA CONDUCI BIOSFERA DELTA DUNARII TREBUIA SA AI N SPECIALIZARI SI ZECI DE ANI DE EXPERIENTA, NU O FACULTATE PRIVATA SI CAI VERZI PE PERETI!!!

MOR CAII SALBATICI! MOARE TOT DE CAND AU VENIT ASTIA LA PUTERE!”, a scris Dana Budeanu.