Dana Budeanu critică bărbaţii care merg la Barbershop şi folosesc Revolut

Dana Budeanu a dezbătut un nou subiect în rubrica sa de pe YouTube, „Amețitele și Mafioții”. Designerul critică bărbații care merg la Barbershop și folosesc Revolut. De asemenea i-a luat în râs pe cei care mănâncă avocado și fac fasting.

25 ian. 2021, 16:31
Dana  Budeanu critică bărbaţii care merg la Barbershop şi folosesc Revolut

Dana Budeanu

a comentat, în stilul său caracteristic, pasiunea bărbaţilor pentru îngrijirea personală și mai ales a celor care-și pun mască pe față pentru puncte negre. Tot stilista spune că nu înțelege bărbații care se epilează înghinal cu briciul la Barbershop.

Budeanu le recomandă bărbaților în loc de dietă, să facă mai mult amor cu partenerelor și aceasta spune că atunci nu va mai fi nevoie de nici o dietă.

Dana Budeanu, despre bărbaţii care folosesc Revolut

„Toate secretarele și amantele au Revolut. De aia au mafioții Revolut. Sunt anxioși, de aia a și apărut Revolut. Când are Revolut el, să își facă Revolut repede. Ce ai de ascuns, amețitule? De fapt nu vrei să vadă aia că-i dai bani secretarei și celor care au amante

”, a spus Dana Budeanu.

Ele abia așteaptă să plece la live coaching, că și ei au live coach. Luati-vă viața în mâini și spălați-vă copii. Ce e aia mă depresie? Dacă vine războiul în clipa asta, ce faci? Stai în drepresie până trece?”, a mai spus criticul de modă.

Citeşte şi: Dana Budeanu, scandal cu Apele Române: „La Mamaia, niște imbecili au făcut plaja derdeluș”

Dana Budeanu nu se vaccinează

Dana Budeanu a declarat că nu se vaccinează, deși nu face parte din categoria persoanelor care se opun de principiu vaccinului anti-coronavirus și și-a vaccinat copiii după schema națională de vaccinare. Nu își va face vaccinul anti-COVID pentru că este „sănătoasă tun”.

Întrebată dacă se va vaccina împotriva coronavirusului, Dana Budeanu a răspuns la Antena 3: „Cum? Nu. Păi pentru ce să mă vaccinez? Nu am domn’e nimic, sunt un om sănătos tun. Nu sunt anti-vaccin, mi-am vaccinat copiii dupa schema națională. Nu mă vaccinez de ce? Nu am răcit în 21 de ani, sunt un om extrem de sănătos. Pentru ce să mă vaccinez?”.

„Noi n-am testat, noi n-am testat deloc – cai verzi pe pereți. Dar, trebuie să ne vaccinăm acum… când ne-om organiza. Că nici acum nu suntem organizați. Nu e nimic, e ok. Nu vă grăbiți. Oricum suntem ultimii, la orice noi suntem ultimii. Numai la poza cu salvările am fost primii, înainte de englezi. Știe și domnul Arafat cum să facă pozele. Noi trebuie să ne vaccinăm, da? Da!

Eu nu am auzit nimic de la presa asta de propagandă, plătită cu zeci de milioane de euro, domnule, noi nu ne testăm înainte să ne vaccinăm? Nu trebuie să fii negativ ca să te vacinezi? Că nu ai voie să te vaccinezi dacă ai boala. În general, ;în viață, nicio boală.

Voi ați auzit pe cineva, oricine, lăsați autoritatea, să se sesizeze cineva din presă cum mergem la vaccinat, ne încolonăm și plecăm sau ne testăm înainte și știm că suntem negativi și după aia mergem și ne vaccinăm? Deci, nu mai e valabil la vaccinul ăsta. Deci, la ăsta ne ducem toți și ne înțepăm și cu asta-basta. Chiar dacă avem?”, a spus Dana Budeanu.