Dana Budeanu dă de pământ cu Clotilde Armand și Nicușor Dan: „E fără precedent ce se întâmplă acum la Sectorul 1 și la Capitală. Așa se face politică în România”

Dana Budeanu a fost invitată în emisiunea ''Punctul Culminant" de la România TV, acolo unde a vorbit despre Clotilde Armand, Nicușor Dan și Laura Kovesi.

10 nov. 2022, 23:34
Dana Budeanu dă de pământ cu Clotilde Armand și Nicușor Dan: „E fără precedent ce se întâmplă acum la Sectorul 1 și la Capitală. Așa se face politică în România”

Dana Budeanu a fost invitată în emisiunea ”Punctul Culminant” de la România TV, acolo unde a vorbit despre Clotilde Armand, Nicușor Dan și Laura Kovesi. Creatoarea de modă a fost foarte acidă la adresa celor trei.

Dana Budeanu, despre Clotilde: ” Nu are ce să i se întâmple”

Creatoarea de modă a vorbit despre Clotilde Armand, după ce a ieșit la iveală dosarul ANI. ANI a stabilit că primarul Sectorului 1 s-ar fi aflat în confict de interese.

”Nu o să se întâmple nimic. Ce să se întample? Nu  are ce să i se întâmple. Va rămâne până la sfârșitul mandatului. Așa e politica în România. Gândiți-vă doar la marele dosar pentru care există imagini la Grand cu care nu s-a întâmplat nimic. Maxim cine poate să o suspende  pe ea e ăla care l-a sunat pe domnu Orban şi au pus-o candidat. Eu am altă întrebare: doamna primar imediat după ce a fost hărţuita de presă, ca de obicei, și de PSD si de PNL, a ieșit imediat cu înregsitrarea în stilul caracteristic USR. Ea a ieșit cu o înregistrare în care a explicat cum toți suntem niste mincinosi și ea a încercat să afle ce e in dosar prin avocatul ei. Doamna înregistrată fara voie îl invita pe avocat si îi zicea să vină aici că nu trebuie sa faceti nicio cerere, doar veniți și constatați ce e în dosar. Așa apare pe înregistrare. De ce nu s-a dus avocatul. Pe înregistrare e foarte clar ,,vă rugam poftiți când vreți,  nu trebuie să mă sunați. Se aude pe inregistrare: veniți și vă arătăm dosarul!”, a zis Dana Budeanu la România TV.

Conform ANI, Clotilde Armand s-ar afla în conflict de interese, asta după ce ar fi semnat o dispoziție prin care s-a numit pe sine  manager al proiectului „Îmbunătăţirea capacităţii administrative locale privind dezvoltarea, implementarea şi promovarea măsurilor anticorupţie”

Dana Budeanu  nu l-a iertat nici pe Nicușor Dan, dar nici pe Laura Kodruța Kovesi.

„Vitejia ANI este… eu n-am nimic cu nimeni sincer nici cu ANI, nici cu DNA, dar vitejiile astea la fel si cum au fost ieri de exemplu cu domnul acesta cu Dănut Pop… Când nu mai ești cuminte trebuie să ți se facă o vitejie și imediat te liniștești. Clotilde nu e cuminte. Gândește-te doar atât: nicio autorizatie de doi ani e greu rău de tot. Niciun primar în lumea asta nu e de capul lui, eu am mai întrebat într-o emisiune și despre Nicusor Dan! Nu ești votat ca esti frumos. E fără precedent ce se întâmplă acum la Sectorul 1 și la Capitală. Cum să nu dai nicio autorizatie timp de doi ani? Nu există așa ceva pentru că dezvoltările astea imobiliare și de orice fel de drumuri, de poduri, nu contează. În spatele acestor dezvoltari sunt niște șmecheri mari. Suntem blocați, noi nu mai avem Capitală”, a mai spus aceasta.

Dana Budeanu a  mai fost întrebată de Victor Ciutcu ce părere are despre Parchetul lui Kovesi „pe stil SRI bagi un leu, scoți cinci”.

„Nu o sa-i dea nimieni niciun leu, doar aici, în România, poate ea să faca ce vrea. Pai, cine ne salveaza pe noi daca nu ea? Kovesi nu are nevoie de nicio sustinere. Kovesi va veni pe valul pe care a venit si USR la putere”, a concluzionat Dana Budeanu.

Citește și:Ucraina vrea ca România să recunoască Rusia drept ”stat sponsor al terorismului”

Citește și:Sentința în dosarul Hexi Pharma va fi pronunțată pe 5 ianuarie 2023. Inculpații încearcă să scape de închisoare invocând prescripția faptelor