Dana Budeanu, despre alergerile locale: „S-au deschis uşile celui mai mare bordel politic din România”

Dana Budeanu face dezvăluiri cu privire la alegerile locale anunțate a avea loc pe 27 septembrie. Într-un nou episod din ”Verdict”, vedeta face o promisiune fanilor, că o să „le strice ploile” politicienilor.

RomaniaTV.net
27 iul. 2020, 15:38
Dana Budeanu, despre alergerile locale: „S-au deschis uşile celui mai mare bordel politic din România”

Ați văzut că în weekend s-a precipitat puțin situația, a început campania electorală, s-au deschis ușile celui mai mare bordel politic din România, care este la București. Aia e, așa este pe Capitală. Înainte de a crede că va exista vreo campanie online, pe Tv, pe cașcavaleu în acest, în afară de aia pe care o să o fac eu singură cuc, vreau să vă anunț un lucru.

Toți ăștia, de la pensații PNL, PSD, USR PLUS Doi Și-un Sfert, băi, voi toți la un loc, cu toți ăia pe care îi angajați, cu tot cașcavalul pe care îl dați voi la presă, cu toate încercările de a mă bloca pe mine, cu toate creierele aduse toate la un loc, cu toate creierele voastre de fătălăi, toți, împreună, nu faceți nici măcar cât o circumvoluțiune de a mea.

Nu este o tragedie, este o realitate. Deci, dacă toți vă puneți împreună, cu toți banii din lume, cu toate creierele pe care le aveți voi, cu tot know how-ul adus de nu știu de unde, de prin SUA, de prin Israel, nu faceți toți cât o circumvoluțiune a creierului meu”, a dezvăluit Dana Budeanu.

Dana Budeanu, cuvinte dure la adresa Andreei Marin. Nu s-a putut abţine: „E zero barat”

Dana Budeanu a făcut-o praf pe Andreea Esca

Andreea Esca a acordat primul interviu după ce a fost infectată cu Covid-19. Prezentatoare Pro TV a confirmat informaţiile apărute în presă şi a ţinut să explice de ce nu a vorbit deloc până acum, lucru care nu a fost deloc pe placul Danei Budeanu.

Criticul de modă este de părere că prietena ei, Andreea Esca, nu a procedat corect, ieşind şi dând explicaţii publicului. ”Subiectul de astăzi este cel mai fierbinte al ultimelor 24 de ore și anume Andreea Esca. Pentru toți cei care i-au pronunțat ieri numele am o înjurătură de vreo 3-4 minute, în lanț, așa, de nu te repeți. Le știți pe alea? Nu! Mergeți prin Ferentari sau prin zonele astea, unde se înjură pe stil vechi, câteva minute fără să te repeți.

Toți cei care ați scris despre Esca aveți din partea mea o astfel de înjurătură! O cunosc foarte bine pe Andreea Esca, am vorbit cu ea în această perioadă. După părerea mea sinceră, lucru pe care i l-am și spus, dar o să fac o paranteză pentru a anihila rahatul care se propagă în jurul numelui ei: dragi cretini, imbecili, proști, adică 99% dintre ăia de i-ați pronunțat ieri numele Andreei Esca. Oare nicio boală pe Pământul ăsta, băi, niciuna, nu are nevoie de marketing?

Andreea Esca, declaraţii despre coronavirus: „Da! Am fost bolnavă de COVID-19”