Maia Morgenstern, replică genială în scandalul declanşat de George Buhnici. „Păi, ce să cauți tu la plajă? Putem să vizităm muzee”

Maia Morgenstern n-a stat nici ea departe de scandalul momentului, declanşat de derapajul lui George Buhnici. Celebra actriţă a postat un mesaj subtil, dar genial, pe pagina sa de Facebook.

22 iul. 2022, 20:25
Maia Morgenstern, replică genială în scandalul declanşat de George Buhnici. „Păi, ce să cauți tu la plajă? Putem să vizităm muzee”
Maia Morgenstern, replică genială în scandalul declanşat de George Buhnici

Maia Morgenstern, replică genială pentru George Buhnici. Artista a reamintit că standardele de frumusețe n-au fost întotdeauna același și că, la fel ca și oamenii, ele sunt subiective. „Păi, ce să cauți tu la plajă? Ce fel de distracție e asta? Să te înghesui cu toți… Doamne iartă-mă! Să te stresezi? Să te enervezi? Să te și…îmbolnăvești de atâta… cum sa zic io?! Dezgust. Căci da, avem dreptul la propriile standarde. Avem dreptul la opinie. Avem dreptul la propriile noastre plăceri. Și neplăceri”, a scris Maia Morgenstern.

Lorena Buhnici, decizie radicală în scandalul momentului. N-a mai rezistat!

„Păi, nu mai bine le evităm? Neplăcerile, zic. Dacă se poate?!? Păi, să ne oribilăm noi??? Scuze, cum ziceți că se zice?!? Oripilăm. Ah, oripilăm, bine. Sau epilăm?!?! Că nu-mi aduc aminte bine… Să nu vorbim urât, că nu șade frumos obrazului. Să ne purtăm frumos, să ne exprimăm civilizat. Și dacă nu putem încă, n-are nimicutza. Ne mai civilizăm un picuț. Uite, de exemplu putem să vizităm muzee. Să ne clătim ochii cu ce e mai frumos pe lumea asta. Cu opere de artă ce corespund standardelor noastre estetice. Etice sau estetice? Estice?!? Nu-mi mai aduc aminte bine… în fine. Avem lucrări celebre, opere de artă ale marilor maeștri ai artelor frumoase – nemuritori, nemuritoare. Artă. Cultură. Altceva, zic”, a continuat marea actriță.

Nadine o face praf pe vedeta de la TVR. „Buhnici m-a înfuriat, însă postarea Marinei Almașan m-a lăsat mută și cu durere de stomac”

„Iată, de pildă, tabloul „Cele trei grații”. Rubens. Pictorul. Tabloul este expus la Museo del Prado. Madrid. Spania. Păi dacă tot ești / suntem acolo… Păi, nu-i păcat să nu…. și anume??? P. S. PradO, da? Nu PradA! Nici prada?!? A nu se confrunta. Confunda, scuze. Mulțumesc”, a încheiat Maia Morgenstern.