Dana Chera (fostă Grecu) şi-a anunţat demisia de la Antena 3. „Simt nevoia unei provocări”

Jurnalista Dana Chera, fostă Grecu, a anunţat pe blogul său personal faptul că nu se va întoarce la Antena 3. Aceasta a ţinut să le mulţumească colegilor lângă care a crescut şi de la care a învăţat, conform paginademedia.ro.   

RomaniaTV.net
20 feb. 2020, 17:25
Dana Chera (fostă Grecu) şi-a anunţat demisia de la Antena 3. „Simt nevoia unei provocări”

„Am decis că proiectul meu la postul național de știri să se oprească. Plec de la Antenă mulțumindu-le colegilor mei lângă care am crescut. De la care am învățat. Pe care i-am respectat și a căror simpatie am simțit-o onestă”, a scris jurnalista într-un text pe blog, în care povestește că primește des întrebări de la fani despre reîntoarcerea pe sticlă. 

Citeşte şi: Jurnalista Alessandra Stoicescu, înlocuitoarea Andreei Berecleanu la Antena 1. „Mi se pare firesc să prezint Observatorul”

Jurnalista a explicat faptul că decizia îi aparţine şi ţine de raţiuni personale, aceasta simţind nevoia unei provocări.
 
„Motivul pentru care proiectul meu la Antena 3 se oprește ține de rațiuni personale. Simt nevoia unei provocări. Și, dacă ea va veni din mass media și mă voi potrivi unui alt proiect, voi continua să fiu jurnalist. Decizia nu e ușoară, dar ce e ușor din ce ne dorim pentru evoluția noastră ca trăitori pe aici? Așadar, dragii mei, vă voi ține la curent! Vă mulțumesc pentru interesul vostru! Pentru mine contați!”, a mai spus jurnalista.

Dana Chera a intrat în concediu de maternicate, în urmă cu doi ani. Aceaasta a explicat într-un interviu acordat site-ului paginademedia.ro, faptul că în acest concediu şi-a analizat toată cariera.

„Perioada de pauză de televiziune a fost o reconsiderare a mea, este, dacă vrei, o privire înăuntrul meu. Așa mi-am dat seama că este momentul sufletesc pentru altceva, pentru un alt proiect.” , a explicat aceasta în interviul acordat site-ului paginademedia.ro.