Dana Mladin, despre clipele de groază trăite în timpul cutremurului de 7,4 grade din Taiwan: „Dansam, așa, cu camera”

Dana Mladin se afla în Taiwan în timpul cutremurului de 7,4 grade pe scara Richter. Fosta realizatoare TV a dezvăluit că a trăit momente de coșmar.

03 apr. 2024, 20:40
Dana Mladin, despre clipele de groază trăite în timpul cutremurului de 7,4 grade din Taiwan: „Dansam, așa, cu camera”
Dana Mladin, prinsă de cutremur în Taiwan

Liniștea Taiwanului a fost tulburată în această dimineață de un cutremur de 7,4 grade pe scara Richter. Printre turiștii de acolo se află și fosta realizatoare TV Dana Mladin, care era cazată la un hotel în timpul seismului. Din fericire, aceasta nu a pățit nimic, dar a traversat un moment de panică, fiind vorba de o experiență îngrozitoare, în care și-a văzut moartea cu ochii.

Citește și: Cutremur major în Taiwan. Clădiri prăbuşite şi alertă de tsunami în Japonia şi Filipine VIDEO

Dana Mladin se află în Taiwan și a povestiti clipele de groază prin care a trecut. Nu se aștepta să treacă printr-o asemenea experiență, în clipa în care a ales să meargă acolo, dar este recunoscătoare că nu a pățit nimic și a supraviețuit, în timp ce mai multe persoane și-au pierdut viața.

Episodul tragic s-a petrecut la ora 8 dimineața, când s-a trezit din somn și simțea cum camera se mișcă de parcă ar fi în valuri, având în vedere că este cazată la un hotel cu zeci de etaje. A urmat insturcțiunile primite de personalul hotelului care a declanșat alarma de cutremur, astfel că a trecut cu bine peste acest eveniment nefericit.

„A fost groaznic, dar încerc să mă încarc cu faptul că după momentul groaznic nu s-a mai întâmplat nimic. În camera de hotel, la ora opt dimineața s-a întâmplat, când eu dormeam. M-am trezit în niște valuri”, a declarat Dana Mladin, la Antena Stars.

Dana mladin a povestiti că cel mai tare s-a speriat atunci când și-a dat seama că se află la etajul 32 și nu poate nici să ia liftul și nici să coboare pe scări. Fosta prezentatoare a deschis ușa camerei pentru a vedea dacă mai este cineva în hotel, dar nu a văzut pe nimeni, lucru care a speriat-o și mai tare.

„A ținut foarte mult, asta m-a panicat. Ideea e că sunt într-o cameră de hotel, la etajul 32 și că nu am ce să fac. Nu puteam nici să o iau cu liftul, nici pe scări. Eu am ieșit, la un moment dat, pe ușă să văd dacă mai era cineva pe hol și nu era nimeni”, a mai declarat aceasta.

Citește și: Cutremur în România, la scurt timp după seismul uriaș din Taiwan. Ce magnitudine a înregistrat

Dacă acum povestește totul pe larg, în urmă cu câteva ore trăia cea mai groaznică experiență a vieții ei de până acum, fiind pusă în fașa cutremurului de 7,4 grade pe scara Richter și fără a avea vreo putere de a se salva.

„Nu ai ce face când ești la etajul 32 al unui hotel de lux. Te uiți în stânga și dreapta și te uiti: a fost așa, ca un dans. Dansam, așa, cu camera. Când am ieșit din cameră, se mișcau foarte tare cablurile de la liftul interior al hotelului. Am sunat la recepție și ni s-a spus să stăm calmi și nu lângă fereastră, hotelul fiind circular, cu gaură în mijloc”, a relatat jurnalista, ulterior, pe pagina sa de Facebook.