Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur au adoptat o fetiţă: Să ştiţi că e minunată

Cântăreaţa Dana Nălbaru şi actorul Dragoş Bucur formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbizul românesc. Cei doi au înfiat de curând o fetiţă, iar miercuri seara au prezentat-o, oficial, la premiera filmului "Hawaii". Joi, Dana a postat un mesaj emoţionant pe pagina de Facebook în care mărturiseşte că fetiţa adoptată este minunată. 

RomaniaTV.net
16 nov. 2017, 16:29

Fosta membră a formaţiei Hi-Q, Dana Nălbaru, a lăsat pe locul doi cariera muzicală şi s-a dedicat familiei sale. Cu toate că cei doi copii sunt principala sa grijă, artista nu a uitat nici de micuţii care au nevoie de ajutor. Recent, se pare că artista a adoptat o fetiţă.

„Sunt cu Dragos in masina, pe drum spre Galati. Citesc stirile. Scrie despre noi ca am adoptat o fetiță. Da, e adevarat. Ne bucurăm de ceva timp de acest lucru, nu vrem sa vorbim prea mult despre el. Ce nu e adevarat in stire e ca acest lucru s-a întâmplat in urma emisiunii pe care Dragos o prezintă. N-are nicio legatura. Ne doream de mai demult si am parcurs toti pasii legali.
Va îmbrățișez pe toti! Si sa stiti ca e minunata”, a scris Dana Nălbaru pe pagina de Facebook.

Citeşte şi: Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur, prima dispută după ce şi-au retras fiica de la şcoală. Cei doi nu se pot pune de acord asupra programului

Citeşte şi: Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur, dezvăluiri din intimitate. „Sexul e altfel…”