Dana Roba, mesaj vehement pentru judecătorul lui Daniel Balaciu: „Oare nu le-a omorât și pe fetițele mele? Un astfel de criminal nu are voie să fie în libertate”

Dana Roba a reușit să supraviețuiască unui atac teribil, atunci când în urmă cu aproximativ jumătate de an, soțul ei a mutilat-o cu un ciocan. În prezent, make-up artista așteaptă sentința judecătorului pentru Daniel Balaciu.

12 feb. 2024, 16:54
Dana Roba, mesaj vehement pentru judecătorul lui Daniel Balaciu: „Oare nu le-a omorât și pe fetițele mele? Un astfel de criminal nu are voie să fie în libertate”
Dana Roba, mesaj vehement pentru Judecătorul lui Daniel Balaciu: „Oare nu le-a omorât și pe fetițele mele? Un astfel de criminal nu are voie să fie în libertate”

Dana Roba a măruturisit care sunt lucrurile pe care i le cere judecătorului care se ocupă de cazul ei și care urmează să ofere sentința pentru Daniel Balaciu, soțul ei care a mutilat-o cu un ciocan. Make-up artista a făcut noi dezvăluiri cutremurătoare pe pagina sa de Instagram.

Citește și: Mihail Pautov dezvăluie care este secretul fericirii. Ce trebuie să facem ca să fim în plină formă fizică şi mentală

În urmă cu aproximativ jumătate de an, Dana Roba a trecut printr-un coșmar de nedescris, atunci când soțul ei a mutilat-o cu un ciocan, chiar în fața copiilor lor. De curând, aceasta a vorbit despre faptul că a rămas traumatizată de această experiență și că trauma se extinde, în aceeași măsură, și asupra fetițelor ei, care au asistat la cumplita tentativă de crimă.

Ea a postat pe rețelele ei de socializare o fotografie, în care apare alături de Chantal și Celine. Ulterior, ea a publicat care se adresează și judecătorului care se ocupă de acest caz. Vedeta i-a solicitat să ia în calcul toate aspectele situației, în special problema fetițelor, care au văzut cum mama lor a fost mutilată.

„Zilnic îi mulțumesc Lui Dumnezeu că m-a lăsat în viață și nu a îngăduit ca fetele mele să rămână orfane. Dacă nu ar fi rămas Dumnezeu lângă mine în acele 7 ore în care m-am zbătut între viață și moarte, am dormit 7 ore cu capul într-o baltă de sânge, apoi 9 ore într-o operație la cap, resuscitată de multe ori și 48 de ore de comă. Îmi amintesc totul, până am ajuns la spital… după ce m-am trezit din comă… primul gând au fost fetele mele… oare ce fac? Oare sunt bine? Oare nu le-a omorât și pe ele? Mi-am amintit că am fost măcelărită de față cu ele, le auzeam cum plângeau foarte tare, dar nu aveam putere să mă ridic, să mă apăr… Domnule judecător, când îl veți condamna pe acel călău, vă rog să vă gândiți măcar la copiii mei și să nu îi treceți cu vederea nicio zi de detenție. Un astfel de criminal nu are voie să fie în libertate. Acolo să rămână!”, a scris vedeta pe Instagram.

Mai mult de atât, Dana Roba a mărturisit că avea o relație bună cu soacra ei, însă lucrurile s-au schimbat radical în momentul în care a anunțat faptul că își dorește să divorțeze. Make-up artista nu își dorește ca micuțele să mai aibă vreun contact cu familia călăului ei.

În timp ce make-up artista se lupta pentru viața ei în spital, Chantal și Celine au rămas în grija soacrei. A fost o luptă dificilă pentru ea să le recupereze, iar ea a subliniat faptul că nu va uita niciodată dificultățile prin care a trecut din cauza familiei sale, atât a părinților, cât și a surorii sale, care dorea să obțină custodia fetițelor și să le ducă în Canada.

„Îmi doresc să rup orice legătură pentru totdeauna, atât cu el, cât și cu rudele lui. Nu cred ca vreunul dintre ei îmi vrea mie binele sau copiilor mei. Consider că da, fosta mea soacră a iubit fetele cât am fost încă căsătoriți și până să nu ajung la divorț. După ea îl va iubi mai mult pe fiul ei criminal decât pe nepoții ei. Și sora lui din Canada, care a spus că vrea custodia copiilor mei, mi-e scârbă de ea și de vorbele ei, mi-e scârbă de toate rudele lui. Mi-e silă de ei”, a spus ea.

Citește și: Apar noi detalii șocante despre accidentul de motocicletă din Alba Iulia. Tânărul fusese oprit de polițiști cu doar câteva ore înainte de impactul devastator