Sentinţă scandaloasă primită de fiul lui Sile Cămătaru! A lovit un om pe trecere şi a fugit de la locul faptei. Avea permisul SUSPENDAT

Dani Balint, unul dintre fiii celebrului interlop Vasile Balint, alias Sile Cămătaru, a scăpat cu o condamnare cu suspendare după ce a acidentat o persoană pe trecerea de pietoni şia  fugit de la locul faptei. De altfel, reţinerea sa s-a făcut cu mare tam-tam, fiind trimis în judecată pentru fapte grave.

24 iun. 2020, 12:47
Sentinţă scandaloasă primită de fiul lui Sile Cămătaru! A lovit un om pe trecere şi a fugit de la locul faptei. Avea permisul SUSPENDAT

Dani Balint a primit o pedeapsă incredibil de blândă în dosarul în care era acuzat de infracțiuni grave la regimul rutier: un an şi şase luni de suspendare, 2.000 de lei amendă şi interzicerea conduslui pe perioada supravegherii!

STENOGRAME-BOMBĂ din procesul lui Sile Cămataru. Cum aranjau patronii şi angajaţii hotelurilor de lux PARTIDE DE SEX pentru CLIENŢI

„Condamnă pe inculpatul BALINT VASILE-DANIEL la pedeapsa de 1 an și 6 luni închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată. Aplică inculpatului pedeapsa accesorie a interzicerii exercitării dreptului de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice, dreptul de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat și dreptul de a conduce autovehicule, pe durata pedepsei principale”, au decis judecătorii.

Conform portalului instanțelor de judecată, Dani Balint trebuie să muncească în folosul comunităţii pe o perioadă de 60 de zile, la Agenția Națională Antidrog – Centrul de Asistenta Integrată în Adicţii Obregia sau la Fundaţia pentru Promovarea Sancţiunilor Comunitare.

„Revocă măsura preventivă a controlului judiciar dispus față de inculpat prin ordonanţa nr. 11336/P/2019 din data de 11.11.2019 a Parchetului de pe lângă Judecătoria sectorului 1 Bucureşti. Constată că inculpatul a fost reținut în cauză de la data de 11.11.2019 ora 00:40 până la data de 11.11.2019 ora 18:08. Obligă inculpatul la plata sumei de 2.000 lei cu titlu de cheltuieli judiciare către stat”, au mai hotărât magistrații.

Dani, fiul lui Sile Cămătaru, trădat de propria soţie. Ce a făcut bomba sexy înainte de arestarea soţului

Pe 9 noiembrie 2019, Dani Balint, aflat la volanul unui autoturism marca BMW, a accidentat un bărbat pe trecerea de pietoni și a părăsit locul accidentului, fără încuviințarea agenților de circulație. Când a comis accidentul, el era cercetat pentru că a condus fără permis, după ce a fost prins în trafic de agenți în luna aprilie a anului trecut.