Dani Mocanu cere o avere pentru o piesă cu dedicaţie. Cât trebuie să plăteşti ca să ai o manea personalizată VIDEO

Dani Mocanu, unul dintre cei mai în vogă manelişti ai moemntului, are tarife pe măsură: acesta tocmai a dezvăluit care este tariful pentru o piesă cu dedicație și clip, iar suma este una imensă!

26 sept. 2022, 21:46
Dani Mocanu cere o avere pentru o piesă cu dedicaţie. Cât trebuie să plăteşti ca să ai o manea personalizată VIDEO
Dani Mocanu cere o avere pentru o piesă cu dedicaţie. Cât trebuie să plăteşti ca să ai o manea personalizată

Dani Mocanu cere o avere pentru o piesă cu dedicaţie. Tot mai mulţi admiratori ai genului doresc o dedicaţie de la celebrul manelist, astfel că acesta a decis să mulţumească pe toată lumea, dar să-şi vadă şi interesul financiar. Dani Mocanu a dezvăluit pe rețelele de socializare, unde a fost întrebat de un fan câți bani cere pentru o piesă cu dedicație și un clip, că tariful este de 10.000 de euro! „Prețul este de 10.000 euro. Piesa+clip – la cerere”, a răspuns Dani Mocanu.

Dani Mocanu, o nouă aroganţă! Manelistul şi-a aniversat ziua în arest la domiciliu, cu polițiștii la poartă VIDEO

În acest moment, Dani Mocanu se află în arest la domiciliu, de unde înregistrează noi melodii pentru fanii săi. Manelistul a fost plasat în arest la domiciliu, după ce a fost acuzat de tentativă de omor. În urma unui incident violent petrecut pe 19 august, un bărbat a avut nevoie de spitalizare. Informațiile inițiale arătau că Dani Mocanu, alături de fratele său Nando şi alte 7-8 persoane din anturajul lor au împărțit pumni și picioare într-o benzinărie de la ieşirea din Piteşti spre Ştefănești. Victima agresiunii a ajuns cu răni grave la spital!

Anamaria Prodan, mărturisiri savuroase despre Dani Mocanu! “Îmi e drag de mor, pentru că știe să facă bani!

Dani Mocanu a fost implicat de-a lungul timpului într-un șir de controverse din cauza asocierii sale cu personalități din lumea interlopă românească. Pe 26 septembrie 2017, a fost arestat și pus sub acuzație în cadrul unei acțiuni organizate de DIICOT Dâmbovița, fiind acuzat de conducerea unui grup infracțional organizat, specializat în proxenetism, spălare de bani și trafic de persoane.  Pe 15 ianuarie 2020, Dani Mocanu a fost trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de incitare la ură sau discriminare. Acesta a fost reclamat la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării după ce a încărcat pe platforma YouTube videoclipul piesei Curwa, prin care încuraja la violență împotriva femeilor. Pe 22 noiembrie 2020, pe numele lui Dani Mocanu a fost deschis un dosar penal după ce acesta a publicat un videoclip în care apărea alături de un leu vizibil rănit și subnutrit.