Dani Mocanu, aniversare în arest la domiciliu. Manelistul şi-a făcut cadou o plimbare cu maşina… în curtea casei: „Mai păcălesc puţin creierul, cică am ieşit la plimbare”. VIDEO

Dani Mocanu a împlinit 30 de ani pe 3 septembrie. Manelistul nu a putut, însă, să se bucure de o aniversare cu fast pentru că se află în arest la domiciliu pentru 30 de zile, după ce împreună cu fratele său și cu câțiva prieteni au bătut un bărbat într-o benzinărie.

09 sept. 2022, 10:04
Dani Mocanu, aniversare în arest la domiciliu. Manelistul şi-a făcut cadou o plimbare cu maşina… în curtea casei: „Mai păcălesc puţin creierul, cică am ieşit la plimbare”. VIDEO

Dani Mocanu a avut parte de o aniversare tristă. Nu a putut sărbători cum se cuvine schimbarea prefixului întrucât nu are voie să-şi părăsească locuinţa. Noroc că locuinţa manelistului are în dotare o curte generoasă, astfel încât artistul se poate plimba în voie…. până la poartă şi înapoi.

Dani Mocanu, aniversare în arest la domiciliu

De ziua lui, Dani Mocanu a găsit o soluţie ingenioasă să-şi păcălească creierul dându-i senzaţia de libertate. A urcat la volanul maşinii şi a plecat la plimbare. Evident, doar până la poartă. A imortalizat momentul într-un scurt clip pe care, ulterior, l-a postat pe TikTok.

Sunt arestat la domiciliu, dar m-am urcat în maşină. Mai păcălesc puţin creierul, cică am ieşit la plimbare„, spune manelistul în clip.

@danimocanu10 #danimocanu #arestat #domiciliu ♬ sunet original – danielmocanuoficial

De ziua lui, Dani Mocanu a spus că nu are nevoie de cadouri şi că mulţumirea lui cea mare este faptul că „Dumnezeu a turnat mir” peste el. Într-un alt clip postat pe TikTok, manelistul iese la poartă, unde se află maşina Poliţiei.

Azi 3 septembrie am împlinit vârsta de 30 de ani. Am schimbat prefixul ARESTAT LA DOMICILIU. Cadouri am primit de la Dumnezeu ani la rând … nu am ce sa mai cer … aștept ca atât eu cât si fratii mei sa terminam cu problemele cu legea si sa ne vedem de viața noastră frumoasa alături de cei dragi noua!

Va mulțumesc tuturor celor ce mi-ati scris sunteți mulți … si sa știți ca va iubesc sincer in fata Supremului nostru. De azi voi lansa bombe muzicale chiar de aici de acasă … fiindcă ii poți lua omului tot dar nu-i poți lua mirul ce Dumnezeu l-a turnat peste el ☺️Doamne Ajuta la toată lumea”, a fost mesajul Dani Mocanu.

@danimocanu10♬ sunet original – danielmocanuoficial

Bărbatul bătut de Dani Mocanu în benzinărie rupe tăcerea: „Ne așteptau pregătiți cu răngi şi săbii”

În luna august a acestui an, Dani Mocanu împreună un fratele lui şi cu mai mulţi prieteni au bătut crunt un bărbat într-o benzinărie din Piteşti. În acest caz, poliția a deschis dosar penal pentru tentativă de omor.

Citeste si Dani Mocanu, scandal într-o benzinărie din Piteşti. Un bărbat a fost bătut de manelist şi de fraţii acestuia

Victima, Ionuț Pletosu, a dezvăluit că el a ajuns alături de alți trei prieteni la benzinăria respectivă pentru a purta o discuție cu Dani Mocanu și anturajul lui, cu privire la o „șicanare” verbală dintre un amic și un alt individ din acel grup. Bărbatul susține că el și amicii lui au fost luați la bătaie de cum au coborât din mașină, iar el a fost cel mai afectat.

Am mers să discutăm cu privire la o șicanare pe care am avut-o, dar pe șicanare verbală. Am ajuns acolo să discutăm, iar ei ne așteptau pregătiți cu răngi, cu săbii și tot felul de obiecte. Erau puși pe scandal. Când am coborât din mașină, au sărit direct la noi. Au lovit un priten de-al meu cu țeava. Când am văzut că totul decurge așa, m-am tras într-o parte.

Văzându-mă pe mine în margine, au venit și s-au năpustit asupra mea. Eu am sărit la Nando Mocanu, când l-am văzut cu țeava în mână, am sărit să-i iau țeava din mână, moment în care Dani Mocanu a venit și m-a lovit cu piciorul peste piciorul meu de sprijin. Cred că a avut intenția să mă trântească”, a povestit bărbatul, potrivit Antena Stars.

Citeste si Dani Mocanu se laudă cu teancurile de bani pe TikTok: „ANAF abia te așteaptă!” (VIDEO)