Dani Mocanu, limbaj scandalos! Scandal monstru: „Ar trebui să ţi se blocheze contul!”

Dani Mocanu, unul dintre cei mai în vogă maneliști din România, este de asemenea un personaj extrem de controversat, fără să se ferească să lanseze în spațiul public mesaje explicite și indecente.

22 oct. 2020, 11:31
Dani Mocanu, limbaj scandalos! Scandal monstru: „Ar trebui să ţi se blocheze contul!”

Dani Mocanu a lansat recent piesa „Regii Românie,” scrisă și interpretată împreună cu Abi Talent, care a ajuns la peste 17 milioane de vizualizări pe YouTube în doar trei  săptămâni.

Dani Mocanu, VESTE-BOMBĂ din partea procurorilor! Are legătură cu dosarul în care a fost acuzat de INFRACŢIUNI GRAVE

Cea mai nouă piesă la care lucrează se numește „Coarda” și are ca temă principală criticarea femeii care a profitat de potența sa financiară. Deși piesa nu a fost încă lansată, aceasta se anunță a avea un foarte mare succes, dacă stăm să ne gândim că teasingul melodiei a strâns peste jumătate de milion de vizualizări în doar câteva zile, ajungând pe locul 4 în trending.

Dani Mocanu riscă să ajungă la PUŞCĂRIE din cauza unui FILM DEOCHEAT. Cum şi cu ce femeie a fost înregistrat MANELISTUL

Un comentariu la acest teasing i-a provocat o reacție dură lui Dani Măcanu. O tânără îi comentează acestuia pe Instagram, susținând că ar trebui să aibă contul suspendat, întrucât are constant un mesaj de umilire a femeii, încurajându-i și pe fanii săi la un asemenea comportament.

Dani Mocanu, mesaj jignitor lansat în mediul online: „ALO, PARAŞUTELE!”. Cine sunt domnişoarele care l-au scos din minţi pe MANELIST

Răspunsul artistului este brutal, licențios, în aceeași notă ca versurile din piesele sale!