Dani Mocanu renunţă la RELGIE. Motivul ŞOCANT pentru care a luat DECIZIA

Dani Mocanu a făcut un anunț suprinzător după ce a aflat că a fost trimis în judecată pentru incitare la ură și discriminare. Cântărețul de manele a declarat că nu vrea să mai fie pocăit, deoarece consideră ca această religie s-a tranformat într-o sectă.

21 ian. 2020, 14:13
Dani Mocanu renunţă la RELGIE. Motivul ŞOCANT pentru care a luat DECIZIA

Dani Mocanu a publicat pe pagina lui de facebook un mesaj șocant. Acesta susține că nu mai vrea să fie pocăit după ce a văzut mai multe filmulețe în care pastorii se folosesc de numele Domnului pentru a face bani.

Dani Mocanu, UMILIT în public! Ce a păţit manelistul este RUŞINOS

„Am ajuns sa cred că pocaitii sunt o sectă care mai mult lucrează cu satana decât cu Dumnezeu. De azi înainte nu ma mai consider pocăit … nu vreau sa fac parte dintre acești oameni care s-au transformat într-o sectă. De azi sunt creștin în Isus Hristos. Atât!”, a scris Dani Mocanu.

Dani Mocanu a fost trimis în judecată în stare de libertate pentru săvârșirea infracțiunii de incitare la ura și discriminare împotriva femeilor, în urma unui videoclip postat în luna mai anul trecut. Cântărețul a fost săltat de mascați chiar de ziua lui din locuință din cauza videoclipului agresiv si a versurilor. S-a apărat spunind ca totul e doar un pamflet.

Dani Mocanu a rupt internetul cu „maneaua interlopilor” VIDEO

Problemele nu se opresc aici pentru manelist. O tânără cu care ar fi avut relaţii când fata era minoră îl acuză pe Dani Mocanu că i-ar fi cerut să se prostitueze pentru el. Tânăra se plânge însă că „Regele Youtube-ului” ar fi ameninţat-o chiar cu moartea şi se răzbună pe ea, punându-i pozele pe site-uri de escorte.