Dani Prinţul Banatului a lansat prima manea cu mesaj provaccinare: „Este făcută şi gândită pentru un cuplu care îşi doreşte libertate”

Manelistul Dani Prinţul Banatului a lansat, recent, prima manea cu mesaj pro-vaccinare. După cum era de aşteptat, un număr mare de fani l-au acuzat că a fost "cumpărat" ca să promoveze vaccinul anti-COVID.

29 oct. 2021, 16:39
Dani Prinţul Banatului a lansat prima manea cu mesaj provaccinare: „Este făcută şi gândită pentru un cuplu care îşi doreşte libertate”

Piesa se numește „Vaccinat și fără mască” şi începe cu următoarele versuri: „Vreau să ies afară să nu am nicio restricţie/Merg să-mi fac vaccinul şi vin repede către tine/Să nu mai port mască, să-ţi ating, să-ţi sărut buzele/Fă-ţi şi tu vaccinul să te iau cu mine„.

Dani Prinţul Banatului a lansat o manea de dragoste cu mesaj provaccinare

În esenţă, piesa este una de dragoste. Este povestea unui cuplu care doreşte să trăiască o viaţă normală, lipsită de restricţii. Alături de artist, în videoclip apare o tânără care merge la doctor ca să se vaccineze. La rândul lui, Dani Prinţul Banatului îi promite că o duce în lume şi-i cumpără haine scumpe.

Reacţia manelistului după ce a fost acuzat că „s-a vândut”

Comentariile celor care îl acuză că a luat bani ca să promoveze vaccinarea au început să curgă la scurt timp de la postarea melodiei pe Facebook. Artistul a precizat, însă, că a compus piesa din proprie iniţiativă, fără niciun fel de „stimulent”.

Această piesă este făcută şi gândită pentru un cuplu care îşi doreşte libertate. Nu am luat bani să fac acest clip, de la autorităţi”, a reacționat Prinţul Banatului pe Facebook.

Citeste si Ionuț Cercel, anunţul care îi va bucura pe fani: „Din respect şi iubire pentru profesorul nostru, vom cânta în continuare”

Vaccinarea, promovată cu ajutorul manelelor

În luna aprilie a acestui an, Lucian Mîndruță i-a propus lui Tzancă Uraganu să lanseze o manea pro-vaccinare, în speranţa că fanii acestui stil muzical vor fi convinşi să meargă să se vaccineze.

Propunerea lui Mîndruță a fost chiar şi pe placul comitetului de vaccinare. La momentul respectiv, colonelul Valeriu Gheorghiță, coordonatorul comitetului de vaccinare, a spus că trebuie încurajat orice lucru care contribuie la creşterea ritmului de vaccinare.

Cred că ar putea să aibă un impact asupra procesului de vaccinare. Orice lucru care contribuie la accelerarea campaniei de vaccinare este mai mult decât interesant, util. Așa cum spuneam, este o chestiune pe care numai împreună putem s-o depășim”, afirma Gheorghiţă la Digi24.

Citeste si Cristian Boureanu, poreclit „deputatul Playboy”, a fost dat afară dintr-un restaurant: „Eu sunt ciorbar de felul meu”