Daniel Băluţă transformă sediul Direcţiei locale de Taxe şi Impozite din Sectorul 4 în creşă: „Acest spațiu va deveni locul favorit al copiilor”

Daniel Băluţă a anunţat că sediul Direcţiei locale de Taxe şi Impozite din Sectorul 4 se va transforma în creşă. Primarul a precizat că taxele vor putea fi plătite online sau la aparatele Self Pay.

24 nov. 2021, 15:00
Daniel Băluţă transformă sediul Direcţiei locale de Taxe şi Impozite din Sectorul 4 în creşă: „Acest spațiu va deveni locul favorit al copiilor”
Daniel Băluţă transformă sediul Direcţiei locale de Taxe şi Impozite din Sectorul 4 în creşă: "Acest spațiu va deveni locul favorit al copiilor"

Daniel Băluţă transformă sediul Direcţiei locale de Taxe şi Impozite din Sectorul 4 în creşă, începând cu 1 ianuarie 2022.

Daniel Băluţă transformă sediul Direcţiei locale de Taxe şi Impozite din Sectorul 4 în creşă

După ce sediul Direcţiei locale de Taxe şi Impozite din Sectorul 4 va fi transformat în creşă, cetăţenii îşi vor putea plăti dările către stat doar online sau la aparatele Self Pay.

Citeşte şi Daniel Băluţă, primarul Sectorului 4: „În primul mandat am promis mai puţine decât am făcut. Acum avem nişte obiective foarte importante”

„Sediul Direcției Generale de Impozite și Taxe Locale Sector 4, de la Nițu Vasile, se transformă în creșă. Acest spațiu va deveni locul favorit al copiilor care vor fi îngrijiți de oameni specializați și care vor fi pregătiți pentru următorul lor pas în viață, și anume grădinița.

Am mai anunțat în urmă cu ceva timp despre acest lucru, însă am dorit să revin pentru a vă informa că începând de la 1 Ianuarie 2022, în această locație nu se mai plătesc dările către stat.

Taxele și impozitele locale se vor achita exclusiv online și la aparatele SelfPay”, a anunţat edilul pe Facebook.

Citeşte şi Daniel Băluţă vrea proiecte smart city ca în Franţa pentru a dezvolta Sectorul 4. S-a întâlnit cu primarul Parisului: „Suntem deschiși în a implementa soluțiile eficiente”