Daniel Cătălin Zamfir: Românii nu aşteaptă anticipate

Invitat la Antena 3, senatorul Daniel Cătălin Zamfir a comentat ultimele declaraţii ale ministrului de Finanţe, Florin Cîţu. În plus, senatorul nu crede că românii aşteaptă cu adevărat alegeri anticipate, ci o îmbunătăţire a condiţiilor de viaţă, aşa cum actualii guvernanţi au promis.

RomaniaTV.net
21 ian. 2020, 15:01
Daniel Cătălin Zamfir: Românii nu aşteaptă anticipate

Senatorul Daniel Cătălin Zamfir a făcut câteva declaraţii la Antena 3 cu privire la ultimele declaraţii ale ministrului de Finanţe, Florin Cîţu.

– nu se ştie ce s-a făcut cu 4 miliarde de euro, împrumuturile făcute de România în ultimul timp.

– am propus un proiect de lege ca orice împrumut să fie aprobat de Parlament.

– întrebat dacă vine criza în România, senatorul Zamfir a spus că nici vorbă, nici BNR nu a spus aşa ceva (inclusiv printr-o declaraţie de marţi a consilierului guvernatorului BNR, Adrian Vasilescu).

În legătură cu programul „Prima Casă”, ministrul de Finanţe a declarat că „Nu ştim dacă mai este nevoie de Prima Casă”. Argumentele lui Cîţu sunt două: a funcţionat într-o perioadă de criză pentru România, iar acum nu mai este cazul. În al doilea rând, există programe la bănci de acest fel şi nu mai e nevoie de  acesta.

– Senatorul Zamfir consideră că renunţarea la programul Prima Casă ar lovi în antreprenorii autohtoni, într-un  program care îi ajută.

Citeşte şi: Senatorul Daniel Zamfir: „Ludovice, opreşte-l pe Câţu, că ne îngroapă-n datorii!”