Senatorul Daniel Zamfir: „Ludovice, opreşte-l pe Câţu, că ne îngroapă-n datorii!”

Senatorul Daniel Cătălin Zamfir îi solicită premierului Ludovic Orban să-l oprească pe ministrul de Finanţe, Florin Câţu, cel care a făcut declaraţii cu privire la o posibilă recesiune care ar putea afecta România.

RomaniaTV.net
20 ian. 2020, 16:03
Senatorul Daniel Zamfir: „Ludovice, opreşte-l pe Câţu, că ne îngroapă-n datorii!”

Senatorul Daniel Cătălin Zamfir consideră că astfel de declaraţii nu fac altceva decât să inducă panică în societate, ceea ce ar avantaja băncile.  Iată ceea ce scrie senatorul Zamfir pe pagina sa de Facebook:  

„OPRIŢI-L, CĂ NE ÎNGROAPĂ PE TOŢI! Ludovice, opreşte-l pe Câţu, că ne îngroapă-n datorii! După ce că a împrumutat până acum peste 18 miliarde, vorbeşte acum de recesiune şi de criza economică. O declaraţie din care câştigă iar băncile care vor creşte dobânzile la împrumuturi şi mai creşte şi cursul valutar. Îmi e foarte clar că ministrul „praf” o face cu interes. Oricum, cât mai e ministru, să-l ţină cineva să nu mai facă vreo declarație lunea, că vine răvăşit rău după weekend…”, scrie senatorul Zamfir.

Citeşte şi: Guvernul are bani rezervaţi pentru alegeri anticipate. Dublarea alocaţiilor, în funcţie de încasări la buget