Daniel Chiţoiu, implicat într-un accident rutier pe DN7. Două persoane au murit. Primele imagini cu fostul ministru

Secretarul general al ALDE, Daniel Chiţoiu, a fost implicat în accidentul produs joi pe DN7, Piteşti-Râmnicu Vâlcea, în zona localităţii Zamfireşti, judeţul Argeş. Potrivit Poliţiei, în urma impactului dintre două maşini un bărbat a murit pe loc, iar trei persoane persoane sunt rănite. Între cei ajunşi la spital se află şi fostul ministru Daniel Chiţoiu. UPDATE: Soţia şoferului care ar fi provocat accidentul a murit la spital.

RomaniaTV.net
26 dec. 2019, 10:58

Traficul rutier a fost întrerupt joi pe DN 7 Pitești – Râmnicu Vâlcea, în zona localității Zamfirești, județul Argeș, după ce a avut loc o coliziune frontală între două autoturisme, pe fondul pătrunderii pe sensul opus. 

În urma accidentului, un bărbat de 82 de ani a murit, iar trei persoane au fost rănite. Ulterior, la spital a fost declarat decesul soţiei bărbatului de 82 de ani.

Poliţiştii fac cercetări, fiind deschis dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare cororală din culpă. Potrivit România TV, Daniel Chiţoiu ar fi fost cel care a intrat pe contrasens.

Citeşte şi: Bombă în accidentul rutier soldat cu DOI MORŢI. Martor audiat de Poliţie: Daniel Chiţoiu a intrat pe contrasens!

Fostul ministru Daniel Chițiou a fost adus de la Pitești la Spitalul Floreasca din Capitală pentru că are coaste rupte și leziuni interne, potrivit România TV.