Daniel Funeriu, ameninţat cu moartea pe Facebook. „Ai merita un glonte în cap, amice”

Daniel Funeriu, fost ministru al Educaţiei, a anunţat că va depune o plângere penală, după ce susţine că a primit ameninţări cu moartea din partea unui bărbat pe Facebook.

RomaniaTV.net
31 aug. 2020, 13:10
Daniel Funeriu, ameninţat cu moartea pe Facebook. „Ai merita un glonte în cap, amice”

Un scurt mesaj publicat duminică de Daniel Funeriu a atras un comentariu ameninţător.

„Jastseing: şcolile unde învață copiii mei, în Germania, au reînceput cursurile în format fizic de la începutul lui mai. Regula nr. 1: nu ai mască, mergi acasă. Masca, evident, nu ți-o dă nimeni moca.”, a scris Daniel Funeriu pe Facebook sâmbătă spre duminică noaptea.

„Un extremist de drepta. Te simti bine cu pensia speciala de ministru? Ai merita un glonte in cap, amice…”, a comentat Paul Gasca.

Potrivit Newsweek.ro, fostul ministru al Educaţiei a reacţionat: „Paul Gasca pentru această ameninţare voi face plângere penală”.

Ulterior, Paul Gasca nu a mai răspuns la nici unul dintre comentarii.

Raed Arafat, prima reacţie după ce a fost ameninţat cu moartea. „Nu mă afectează deloc. Nu am nicio problemă”

Sâmbătă seară România TV a prezentat un interviu exclusiv cu bărbatul reținut după ce l-a amenințat pe Raed Arafat. Este vorba despre Ovidiu Grosu, autointitulat organizator al protestului din 10 August 2018, apoi încătuşat în iulie în timpul protestelor „anti-covid” din Piaţa Victoriei. Bărbatul a fost eliberat și pus sub control judiciar de DIICOT.

Ovidiu Grosu, bărbatul care l-a ameninţat pe Arafat: „Peste puţin timp va fi acuzat de genocid!” VIDEO