Raed Arafat, prima reacţie după ce a fost ameninţat cu moartea. „Nu mă afectează deloc. Nu am nicio problemă”

Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, a declarat că s-a obişnuit să primească mesaje în care să fie înjurat, după ce a fost ameninţat cu moartea prin intermediul unei postări care a fost distribuită pe Facebook despre 1.500 de ori. Secretarul de stat în Ministerul de Interne a precizat că nu îl afectează astfel de incidente, motiv pentru care a decis să închidă internetul pe tabletă.

RomaniaTV.net
14 iul. 2020, 09:10
Raed Arafat, prima reacţie după ce a fost ameninţat cu moartea. „Nu mă afectează deloc. Nu am nicio problemă”

Raed Arafat a fost ameninţat cu moartea, pe Facebook, de un adept al teoriei conspiraţiei conform căreia noul coronavirus nu ar exista. 

Raed Arafat, mesaj ameninţător primit pe Facebook de la un adept al teoriei conspiraţiei

Poliţia face verificări în acest caz, notează Digi24. Între timp, mesajul pare să fi fost ștearsă sau nu mai e publică.

Autorul postării susține că Arafat ar fi „condamnat la moarte în Palestina” și că ar fi comis „crime împotriva cetățenilor români” și spune că prin depunerea jurământului militar „a primit dreptul de a ucide în numele țării și poporului român”.

În schimb, Raed Arafat a declarat că nu este pentru prima dată când primește astfel de amenințări.

„Am închis internetul acum, pe tabletă. Cum l-am deschis, curgeau mesaje de înjurături. Și nu numai înjurături, și îndemnări: pleacă de acasă. Același lucru îl pățesc toți colegii care îndrăznesc să deschidă gura și să spună ceva despre această boală.

Pe mine nu mă afectează deloc, dar pe alții îi afectează. Eu, să zicem, am trecut prin destule, m-am obișnuit. Sunt, pentru unii, șocante mesajele astea. E suficient să primească câteva, s-au oprit acolo. La mine nu pot să spun decât să continue, nu am nicio problemă”, a declarat Raed Arafat, la Digi24.

Raed Arafat: Cazurile de infectare raportate zilnic sunt doar cazuri noi, nu şi retestări