Daniel Ghiţă, luptător K1 şi candidat PSD: Guvernul Orban îşi bate joc de Referendumul pe Justiţie

Daniel Ghiţă, luptător K1 şi candidat PSD, spune că Guvernul Orban îşi bate joc de votul dat de români la referendumul pe justiție din 2019, pentru că pe ordinea de zi a ședinței de Guvern de miercuri seară se află o OUG de modificare a legii privind organizarea judiciară.

18 nov. 2020, 20:45
Daniel Ghiţă, luptător K1 şi candidat PSD: Guvernul Orban îşi bate joc de Referendumul pe Justiţie

Daniel Ghiţă, multilu campion la kick-boxing, este revoltat de existenţa pe ordinea de zi a şedinţei de Guvern de miercuri seară a unei OUG de odificare a legii privind organizarea judiciară.

„Mai țineți minte referendumul de anul trecut, în care noi, românii am votat, într-o majoritate covârșitoare, ca Guvernul să nu mai dea OUG în domeniul Justiției? Ei, bine, după cum ne-au obișnuit tandemul sinistru Orban-Iohannis lor nu li se aplică. În general, nimic. Ei sunt perfecți și au voie să facă orice. Inclusiv să-și bată joc de votul dat de peste 80% dintre români.

Astăzi, pe Ordinea de zi a Guvernului se află un proiect de lege prin care se modifică Legea nr. 304/2004 privind organizarea judiciară. Adică, fix întrebarea numărul doi de la referendumul de anul trecut, care suna așa: „Sunteți de acord cu interzicerea adoptării de către Guvern a ordonanțelor de urgență în domeniul infracțiunilor, pedepselor și al organizării judiciare și cu extinderea dreptului de a ataca ordonanțele direct la Curtea Constituțională?”. La această întrebare 81,1% au răspuns DA”, scrie Daniel Ghiţă pe Facebook.

Daniel Ghiţă: „Politrucul Iohannis rânjea infatuat în seara zilei referendumului”

„Mai mult decât atât, politrucul Iohannis rânjea infatuat în seara zilei referendumului: „Dragi români, vă mulțumesc! Ați dat un vot clar, un vot ferm, un vot care nu poate fi ignorat de niciun politician în România”. Doar că, ei îl pot ignora. Fiindcă așa cum ne-au obișnuit lor nu li se aplică. Ei sunt deasupra legilor, deasupra votului dat de 81% dintre români, deasupra responsabilității pentru miile de morți de coronavirus, deasupra oamenilor de rând, cei care o duc din ce în ce mai greu”, a mai transmis Daniel Ghiță.

Guvernul are pe ordinea de zi de miercuri un PROIECT DE ORDONANȚĂ DE URGENȚĂ privind adoptarea unor măsuri în materia alcătuirii completurile de judecată în apel.

Multiplu campion la kick-boxing, Daniel Ghiță este candidat pe locul 1 la PSD Ilfov pentru Camera Deputaților, la alegerile parlamentare din 6 decembrie.


loading...