Daniel Ghiță o face praf pe Clotilde Armand. „Regina șobolanilor și a gunoaielor are tupeu! De ce nu este arestată și audiată?

Daniel Ghiță, fost luptător de K1 și actual deputat PSD, o numește pe Clotilde Armand, primarul USR al Sectorului 1, "regina șobolanilor și a gunoaielor". Acesta mai spune spune că edilul are tupeu și se întreabă cum de nu a fost arestată, pentru că "a fraudat alegerile".

04 iul. 2022, 23:25
Daniel Ghiță o face praf pe Clotilde Armand. „Regina șobolanilor și a gunoaielor are tupeu! De ce nu este arestată și audiată?
Daniel Ghiță o jigneşte grav pe Clotilde Armand

Daniel Ghiță o jigneşte grav pe Clotilde Armand. Fostul sportiv susţine că primarul USR al Sectorului 1 a fraudat alegerile! „Clotilde Armand a fraudat alegerile: DNA nu a audiat-o, deși a văzut o întreagă țară cun umbla in sacii cu voturi! De ce să o deranjeze cineva? Regina șobolanilor și a gunoaielor are tupeu. De ce nu este arestată și audiată? Nihil Sine Deo”, este mesajul lui Daniel Ghiță.

Lovitură de teatru în dosarul fraudării voturilor de la Sectorul 1. Procurorul care a instrumentat cazul în care e implicată Clotilde Armand şi-a dat demisia

Daniel Ghiță o jigneşte grav pe Clotilde Armand. România TV a intrat în posesia documentului oficial prin care Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, şi mai mulţi angajaţi ai Primăriei pe care o conduce sunt acuzaţi de constituire de grup infracțional organizat, șantaj şi abuz în serviciu. Un om de afaceri a depus o plângere împotriva lui Clotilde Armand, edilul Sectorului 1, pe care o acuză că a blocat construirea unui imobil cu patru etaje situat pe Bulevardul Ion Mihalache din Capitală. Antreprenorul susţine că avea aproape toate documentele şi tot ce îi mai lipsea era planul urbanistic de detaliu (PUD) pe care Primăria Sectorului 1, condusă de Clotilde Armand, a refuzat să-l elibereze. Din acest motiv, a fost depusă o plângere la Parchetul Capitalei, iar dosarul a fost înaintat procurorilor DIICOT. Astfel, Clotilde Armand, viceprimarul Oliver Păiuşi, consilierii Dan Milea şi Cristian Munteanu sunt acuzaţi de constituire de grup infracţional organizat, șantaj şi abuz în serviciu. Edilul Sectorului 1 este acuzat că nu ar fi vrut să pună pe ordinea de zi discutarea deciziei prin care omul de afaceri urma să obţină PUD-ul.

Clotilde Armand, scandal pe Facebook după ce i-a fost interzisă participarea la vizita Carmen Iohannis – Jill Biden din București. Motivele pentru care staff-ul american nu a vrut-o pe primărița de la Sectorul 1 lângă Prima Doamnă