Daniela Condurache, dezvăluiri din culisele vieții de artist din perioada comunismului: „Acceptam des plata în natură!”

Daniela Condurache, una dintre cele mai talentate cântărețe de muzică populară din România, a făcut dezvăluiri uluitoare, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, unde a vorbit despre greutățile cu care s-a confruntat în perioada comunismului, atunci când alimentele lipseau cu desăvârșire din magazine.

22 dec. 2022, 21:16
Daniela Condurache, dezvăluiri din culisele vieții de artist din perioada comunismului: „Acceptam des plata în natură!”

Daniela Condurache a vorbit deschis despre cele mai grele momente cu care s-a confruntat de-a lungul carierei sale. Celebra cântăreață de muzică populară făcut dezvăluiri despre cum arăta viața ei în perioada comunismului.

Invitată în emisiunea „40 de intrebari cu Denise Rifai”, artista a mărturisit că a acceptat și plata în natură, făcând referire la faptul că accepta să cânte la fabrici și abatoare pentru a primi alimente.

Citiți și: Motivul pentru care Daniela Condurache nu are copii: „Într-un fel regret”

Daniela Condurache: „Da, acceptam des plata în natură. După Revoluție nu s-a mai întâmplat!”

Da, acceptam des plata în natură. Eram în cealaltă perioadă și mergeam să cântăm la fabrici, la abatoare, la brânzeturi. Și în momentul respectiv, preferam să fim plătite în natură. Și plecam acasă cu brânză, oua, lapte, carne… nu doar o dată s-a întâmplat treaba asta. După Revoluție nu s-a mai întâmplat„,  mărturisit indragita artistă, potrivit starpopular.ro.

În cei 47 de ani de când bucură sufletele românilor cu piesele, Daniela Condurache a vorbit și despre colegii săi de breaslă, care au încercat să o saboteze.

Din păcate, am avut colegi de breaslă care au avut grijă să bage strâmbe să nu mai ajung la spectacole, să nu mai am invitații la televiziuni. S-au tras niște sfori. Asta a fost una dintre durerile mele, e loc pentru toata lumea. Dacă fiecare stie sa se contureze ca artist, să-și facă cântecul plăcut, să cânte din toată inima, nu ai cum să nu intri în sufletul oamenilor. Ei asta nu au înțeles niciodată. M-am dus o dată plângând acasă, tata mi-a spus: numai în pomul cu roade se aruncă cu pietre.”, a mărturisit Daniela Condurache.

Cântăreață de muzică populară, în vârstă de 66 de ani, a vorbit și despre perioada în care mergea în turnee în SUA, acolo unde a întâlnit un actor care s-a îndrăgostit de ea și pe care nici astăzi nu l-a putut uita.

Un actor frumos, așa cu o pleată, dar toată drăgălășenia asta și toată simpatia și toată îndrăgosteala lui s-a terminat la acea cafea, după care m-a întrebat ce fac, cum sunt. Am spus că sunt un om căsătorit. Am văzut acel film împreună cu Irina, că n-am dus caseta acasă.(…) Brunet, frumos, ochi căprui, cu niște mâini frumoase. Dacă tot suntem la destăinuiri, prima condiție pe care trebuie să o aibă un bărbat de care mie să-mi placă sunt mâinile și șosetele. Era frumos, înalt, cu plete și un farmec extraordinar. Nu vreau să spun, vreau să rămână acolo special„, a spus Daniela Condurache despre actorul de la Hollywood care i-a rămas și acum în suflet, potrivit kandal.ro

Citiți și: Denise Rifai, noi dezvăluiri din viața amoroasă: „Dacă m-aş fi căsătorit până acum, aş fi divorţat de două ori”