Daniela Crudu, DESFIGURATĂ după ce a fost bătută de IUBIT. Şocant: cum arată ACUM

Daniela Crudu are mari probleme după ce a fost bătută de iubitul ei. Fosta asistentă tv și croatul Seco Dubravko formau un cuplu de aproape un an.

10 feb. 2020, 08:04
Daniela Crudu, DESFIGURATĂ după ce a fost bătută de IUBIT. Şocant: cum arată ACUM

Daniela Crudu a ajuns desfigurată la Spitalul Universitar din București, duminică dimineaţă, după ce a sunat la 112 în jurul orei 5:30. Vedeta avea nasul spart și mai multe traumatisme pe corp, după ce iubitul ei a lovit-o cu bestialitate.

Grigore Cartianu a JIGNIT-O GRAV pe Daniela Crudu. LIMBAJ SCANDALOS! Ulterior, a şters postarea de pe Facebook

„A bătut-o! Se întorceau azi-dimineaţă de la club, băuseră amândoi, iar la semafor, Daniela s-a trezit luată din senin la bătaie. I-a dat un pumn în faţă, are toată faţa vânătă şi nasul spart. A sărit din maşină desculţă”, a povestit una dintre rudele vedetei pentru Click!.

În ciuda bătăii încasate, fosta asistentă TV nu a depus plângere penală pe numele lui Seco Dubravko, dar polițiștii au emis din oficiu un ordin de protecţie pentru 5 zile.

Daniela Crudu, desfigurată în bătaie! Prima reacţie a familiei. Tatăl şi sora vedetei RUP TĂCEREA

Apropiaţii vedetei au povestit că iubitul ar fi venit şi el la spital ca să îi ceară cheile ca să își ia hainele din casa ei şi să plece: „Erau de un an împreună şi până azi nu s-au mai întâmplat incidente violente între ei. A sunat-o şi vrea să se împace cu ea, dar ea nu mai vrea. S-a spus că a fost operată. Nu este adevărat, nu a necesitat o astfel de intervenţie, ci doar bandaje, motiv pentru care a şi plecat acasă din spital. S-a reîntors apoi din cauza durerilor, dar acum este la poliţie, a fost chemată la secţia 25”.