Grigore Cartianu a JIGNIT-O GRAV pe Daniela Crudu. LIMBAJ SCANDALOS! Ulterior, a şters postarea de pe Facebook

Grigore Cartianu a avut o ieşire scandaloasă după ce o colegă de redacție a scris un articol despre Daniela Crudu, care a ajuns la spital, după ce a apelat la 112, fiind bătută de iubit.

09 feb. 2020, 18:59
Grigore Cartianu a JIGNIT-O GRAV pe Daniela Crudu. LIMBAJ SCANDALOS! Ulterior, a şters postarea de pe Facebook

Lora Schmit-Popa, colegă de redacție cu Grigore Cartianu, a făcut o analiză a cazului într-un articol, atacând-o pe Daniela Crudu, deţi aceasta n-a făcut altceva decât să sune la 112 într-un caz clasic de agresiune conjugala.

Daniela Crudu, desfigurată în bătaie! Prima reacţie a familiei. Tatăl şi sora vedetei RUP TĂCEREA

„Colegii s-au sesizat din oficiu, au vorbit cu victima, au audiat-o, aceasta a completat un formular de risc, iar polițiștii au emis un ordin provizoriu valabil pentru cinci zile. Persoana a fost contactată telefonic, i s-a comunicat că nu se poate apropia de victimă timp de cinci zile. În cazul lovirii, victima trebuie să depună plângere, în termen de 90 de zile. Deci are acest timp. Faptul că nu a depus până acum, nu e problemă. Dacă nu depune plângerea, noi nu putem merge mai departe”, a spus Ciprian Romanescu, purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei.

Daniela Crudu, desfigurată de iubit. Prima măsură anunţată de Poliţie

Grigore Cartianu a reacţionat într-o postare pe Facebook la materialul colegei sale: „Din cauza unor asemenea gonflate nu au timp cei de la 112 de cazuri disperate precum cel al Alexandrei”.

Motivul BOMBĂ pentru care Daniela Crudu a fost desfigurată de iubitul croat. S-A AFLAT TOT!

Ulterior, Grigore Cartianu și Lora Schmit-Popa, au șters de pe Facebook, respectiv de pe site, materialele despre cazul Danielei Crudu.