Daniela Crudu, desfigurată de iubit. Prima măsură anunţată de Poliţie

Daniela Crudu, bătută de iubitul croat, a fost audiată de polițiști, cărora le-atransmis că nu va formula plângere împotriva acestuia. Daniela Crudu a sunat la 112, duminică, la ora 5:30 dimineața, pentru a reclama că iubitul ei o bate.

09 feb. 2020, 13:45
Daniela Crudu, desfigurată de iubit. Prima măsură anunţată de Poliţie

Poliţia a emis însă un ordin de protecție provizoriu, a anunțat purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei, Ciprian Romanescu, la România TV, chiar dacă Daniela Crudu a refuzat să-l reclame pe croat.

Motivul BOMBĂ pentru care Daniela Crudu a fost desfigurată de iubitul croat. S-A AFLAT TOT!

Poliția s-a sesizat din oficiu și continuă cercetările pentru infracțiunile loviri și alte violențe.

„Colegii s-au sesizat din oficiu, au vorbit cu victima, au audiat-o, aceasta a completat un formular de risc, iar polițiștii au emis un ordin provizoriu valabil pentru cinci zile. Persoana a fost contactată telefonic, i s-a comunicat că nu se poate apropia de victimă timp de cinci zile. În cazul lovirii, victima trebuie să depună plângere, în termen de 90 de zile. Deci are acest timp. Faptul că nu a depus până acum, nu e problemă. Dacă nu depune plângerea, noi nu putem merge mai departe”, a spus Ciprian Romanescu la România TV.

Daniela Crudu, bătută de iubitul croat. Scandalurile în care a fost implicată fosta asistentă tv

Daniela Crudu a ajuns la spital, iar iubitul croat a fost chemat deja la auderi de către poliţişti. Dacă spitalizare vedetei depăşeşte 10 zile, plângerea se va face din oficiu. Deocamdată, croatul a recunoscut că i-a dat o palmă, dar susţine că Daniela Crudu ar fi căzut și s-ar fi lovit la cap.