Daniela Crudu, decizie de ultimă oră după ce a fost bătută. Nimeni nu se aştepta să facă acest gest

Daniela Crudu trece prin momente dificile, după ce iubitul croat a bătut-o cu bestialitate. Bruneta a ajuns la spital cu un traumatism cranio-facial, entorsă de gleznă și o fractură de piramidă nazală, necesitând și o operație.

RomaniaTV.net
10 feb. 2020, 19:48

În urmă cu puţin timp, fosta asistentă TV a luat o decizie radicală, a decis să îşi închidă contul de Instagram, cel mai probabil pentru o perioadă. Toţi cei care vor să acceseze profilul Danielei Crudu, primesc mesajul de mai jos.

 

Citeşte şi: Iubitul Danielei Crudu, declaraţii şocante după ce a măcelărit-o: „Dacă aş fi bătut-o, nu mai ieşea din spital”

Ultimele detalii despre starea de sănătate a Danielei Crudu

Daniela Crudu a fost bătută crunt de iubitul ei, Seco Dubravko, iar bruneta a ajuns, duminică, la spital.  Acolo s-a constatat că fosta asistentă a lui Dan Capatos a suferit o fisură de piramidă nazală, o traumă minoră la față și o luxație de gleznă. Ulterior a fost externată, iar bruneta a ales să locuiască, temporar, alături de tatăl ei, într-o locuință din cartierul Ferentari.

Ea se simte bine. Ia unguente, se tratează, a mai luat nişte calmate. Totul este bine. Nu are dureri, ia ce i-a dat medicul. Alifii pentru picioare pentru că a fost desculţă… Dar e bine. E tânără şi se reface rapid. Echimozele de pe faţă aproape i-au trecut… Medicul i-a prescris o reţetă, sora a fost şi le-a luat, ia medicamentele necesare… Eu sunt mulţumit că merge spre bine. Momentan doarme, se odihneşte. A stat până mai târziu, a mai vorbit la telefon…”, a spus bărbatul la Antena Stars.

Citeşte şi: Daniela Crudu nu este singura vedetă care a fost bătută de iubit! Ce alte vedete din showbizul românesc au trăit un coşmar în doi

Motivul pentru care iubitul Danielei Crudu nu va mai ajunge la audieri

Iubitul bătăuș al Danielei Crudu nu va mai ajunge luni la audieri. Bărbatul de origine croată trebuia să se prezinte la secția de poliție pentru a da explicații despre incident, însă din cauza faptului că vedeta nu a depus plângere, acesta nu trebuie să mai vină. De asemenea, Daniela Crudu a obținut un ordin de protecție de 5 zile în urma declaraţiilor date de pe patul de spital, chiar dacă nu a depus plângere împotriva agresorului.

Cruduţa a sesizat poliția, duminică, la ora 5:30. Vedeta a refuzat până acum să depună plângere împotriva agresorului.

La data de 09 februarie a.c., în jurul orei 5:30, Secția 25 Poliție a fost sesizată prin apel 112 de către o femeie, de 30 de ani, cu privire la faptul că este agresată fizic de iubitul ei. Polițistii sosiți la fața locului, au luat legătura cu persoana vătămată care și-a rezervat dreptul de a depune plângere la acel moment„, informează Poliția Capitalei.