Daniela Crudu, pe punctul de a renunţa la colaborarea cu Antena 1. Vezi ce o determină să facă asta

Daniela Crudu ar putea renunţa la contractul cu Antena 1, decizia ei fiind influenţată de faptul că Mihai Costea este pe punctul de a se transfera la Universitatea Craiova.

13 feb. 2014, 10:21
Daniela Crudu, pe punctul de a renunţa la colaborarea cu Antena 1. Vezi ce o determină să facă asta

Daniela Crudu ar putea să părăsească, în curând, platourile de filmare ale Antenei 1. Iubitul ei este pe punctul să semneze cu o echipă din Craiova, iar fosta asistentă a lui Dan Capatos este decisă să îl urmeze, chiar dacă asta înseamnă să renunţe la cariera sa, scrie wowbiz.ro

Veste bomba pentru Daniela Crudu. Politia a intrat pe fir

„Relatia dintre ei este foarte puternica si ar fi imposibil sa stea departe unul de celalalt. In aceste conditii, in cazul in care Mihai se va intelege cu Universitatea si se va muta la Craiova, Cruduta il va urma si va renunta la proiectele din Capitala! Ea va ramane doar la „Super Bingo” pana la finalul sezonului, apoi va lua o decizie, daca va semna un nou contract pentru toamna sau nu. In ceea ce priveste celelalte proiecte pentru care a fost solicitata la Antena, in acest moment, ea nu a dat nici macar un raspuns, ba mai mult, pare tentata sa spuna „Nu”, intrucat iubitul nu este de acord cu ele”, a povestit o apropiata a Danielei Crudu, citată de wowbiz.ro.

VEZI ŞI Daniela Crudu, sexy-profesoară la catedra de chimie

VEZI ŞI Primul iubit al Cruduţei? Vezi imagini incredibile cu cei doi, de pe vremea când vedeta era blondă