Daniela Crudu rupe tăcerea după ce a fost desfigurată de iubitul croat: „Nu mai văd, am ochii lipiţi şi plini de sânge” VIDEO

Daniela Crudu trece prin clipe cumplite, după ce a fost bătută cu bestialitate de iubitul croat. Fosta asistentă TV rupe tăcerea şi face declaraţii şocante despre cum a fost la un pas de moarte.

RomaniaTV.net
10 feb. 2020, 21:48

Vedeta a mărturisit că şi-a văzut moartea cu ochii şi dacă nu apuca să fugă, bărbatul voia să o omoare. Daniela mai spune că nu l-a mai văzut niciodată într-o astfel de situaţie, nimic nu prevestea gestul lui.

Iubitul Danielei Crudu, declaraţii şocante după ce a măcelărit-o: „Dacă aş fi bătut-o, nu mai ieşea din spital”

Bruneta se află într-o stare destul de gravă, potrivit declaraţiilor ei, nu mai vede, deoarece are ochii lipiţi şi plini de sânge.

Dacă nu săream din maşină şi nu fugeam, mă omora. M-a dat cu capul de bord. Suntem împreună de mult timp, nu a avut nicio ieşire violentă, dar acum, practic era alt om. Nu s-a comportat niciodată aşa, nu ştiu ce s-a întâmplat cu el. Nu mai văd, am ochii lipiţi şi plini de sânge„, a declarat Daniela Crudu pentru Xtra Night Show.

Daniela Crudu, momente de coşmar. Medicii i-au pus un diagnostic crunt

Dan Capatos, reacţie dură la iubitul agresiv al Cruduţei: „Eşti ultimul la**giu”

Am spus-o de milioane de ori şi o să repet de milioane de ori… să dai într-o femeie, nu demonstrează decât că eşti ultimul la**giu. Nu arată niciun fel de bărbăţie, dimpotrivă. Nu aşa îţi arăţi bărbăţia. Nu există să dai într-o femeie, niciodată, în nicio situaţie.

Cruduţa, cunoscută de toată ţara, alege să nu depună plângere, sub motivul, absolut penibil, că îl iubesc.

Îi dorim Cruduţei sănătate şi să fie mai inteligentă, să depună plângere„, a declarat Dan Capatos în emisiunea pe care o prezintă.

Motivul BOMBĂ pentru care Daniela Crudu a fost desfigurată de iubitul croat. S-A AFLAT TOT!

Ana, sora Danielei Crudu: „Şi în geantă avea sânge

La câteva ore de la tragedie, Ana a făcut declaraţii despre incident, dar şi despre bărbatul care i-a desfigurat sora.

Au ieşit la club, s-au distrat. Nu ştiu, probabil era gelos, nu era obişnuit cu atâta atenţie. A lovit-o din senin, era beat. Mi-a zis o fată care avea o masă lângă ea, că nu o lăsa să vorbească cu nimeni. A mai venit în România, au mai ieşit în localuri, însă niciodată nu a fost violent. Un pantof a rămas la barieră, când încerca să fugă, este pătat de sânge, şi în geantă avea sânge.

Legea este lege, nu poate să scape aşa uşor, să fugă din ţară. Cu toată lumea era superior, se crede deştept şi spunea că ţara noastră este săracă„, a declarat Ana, sora Danielei Crudu, la câteva ore de la incident.


loading...
Partenerii noștri