Daniela Gyorfi, taxată după ce s-a vaccinat. „Trebuia să te țină cineva de mână?”

Daniela Gyorfi a publicat zilele trecute pe rețelele de socializare o fotografie din momentul în care s-a vaccinat anti-COVID-19. Dacă unii au felicitat-o pentru gest și au asigurat-o că totul va fi bine după vaccin, au existat și internauți care au criticat-o!

28 apr. 2021, 17:45
Daniela Gyorfi, taxată după ce s-a vaccinat. „Trebuia să te țină cineva de mână?”

Daniela Gyorfi, taxată după ce s-a vaccinat. Mai exact, în timp ce o asistentă îi făcea vaccinul, o alta o ținea de mână, cel mai probabil pentru că artistei îi este frică de injecții.

Daniela Gyorfi, taxată după ce s-a vaccinat

„Trebuia să te țină cineva de mână?!”, a scris o urmăritoare a artistei. Daniela Gyorfi nu s-a lăsat afectată și i-a răspuns imediat, ferm: „Daaa”. „Păi mă vaccinai și eu, și nu mă ținu nimeni de mână, și nici poză nu am făcut”, a continuat internauta.

Alexandru Arșinel, internat din nou în spital. Are Covid-19, deşi s-a vaccinat acum două luni!

„Cred că este artificial. Este aproape o certitudine. Să nu uităm că sunt și multe știri false. Eu am intrat în depresie și am depresie. Ca artist, nu pot să cânt. Îți dai seama, ce vrei, să te mint? Când mai vezi și știrile astea…”, a declarat Daniela Gyorfi într-un interviu pentru Mădălin Ionescu.

Ion Țiriac s-a vaccinat după ce a fost infectat cu COVID: „N-ai cum să nu-l faci dacă ai puțină minte în cap”

Virgil Musta: „Şi cei vaccinaţi trebuie să poarte masca”

Şeful Secţiei de Boli Infecţioase a Spitalului „Victor Babeş” din Timişoara, medicul Virgil Musta, a declarat, marţi, pentru AGERPRES, că, până se va atinge cota de imunizare colectivă, trebuie păstrate regulile de prevenţie, inclusiv de cei vaccinaţi. „Trebuie să respectăm în continuare cele trei reguli de aur pentru prevenţia nespecifică a bolii şi anume să evităm aglomeraţiile şi să păstrăm distanţa de 2 metri între persoane, acolo unde suntem în preajma altei persoane, să purtăm corect masca atunci când suntem în prezenta altei persoane, când frecventăm locuri aglomerate sau suntem în spaţii închise, care trebuie să fie cât mai bine aerisite, şi să ne spălăm pe mâini de cât mai multe ori şi, obligatoriu, înainte de a mânca. Poate nici nu ar mai trebui să mai vorbim atât de mult despre aceste măsuri, dacă toată lumea s-ar vaccina. Important este, să nu uităm, că, până atingem cota de imunizare colectivă, trebuie să păstrăm regulile amintite, chiar dacă suntem vaccinaţi”, a precizat dr. Virgil Musta.