Daniela Nane a renunțat la adopție, după ce tatăl biologic al fetiței a apărut la proces

Daniela Nane a renunțat la adopție. Ioana Maria Lupașcu s-a stins în vara anului trecut, după o lungă luptă cu o boală grea. Avea 45 de ani și o copilă de doar 13 ani, care avea să fie luată spre îngrijire de prietena cea mai bună a pianistei trecute în neființă.

15 mart. 2024, 12:53
Daniela Nane a renunțat la adopție, după ce tatăl biologic al fetiței a apărut la proces
Daniela Nane a renunțat la adopție

Daniela Nane a renunțat la adopție. După moartea pianistei Ioana Maria Lupașcu, fosta Miss România a vrut să îi adopte fiica, pe Fatima, însă, a apărut tatăl biologic al fetei și își cere drepturile chiar în justiție.

Citește și: Daniela Nane a vorbit despre copil și viața de familie: „E totul așa cum trebuie să fie”

Daniela Nane a renunțat la adopție

La ultimul termen în care s-a întâlnit în instață cu reprezentanții Autorității Tutelare de la Primăria Sectorului 1, Daniela Nane a renunțat la instituirea tutelei în favoarea ei. Se pare că și-a dat seama că ar fi o cauză pierdută, după ce tatăl biologic al fetiței a cerut, tot în instanță, dreptul de a-și crește copila.

”Ia act de renunţarea reclamantei la judecarea cererii de instituire a tutelei. Cu drept de recurs în termen de 30 de zile de la comunicare, recurs care se depune la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti – Secţia a II-a civilă.

Disjunge judecarea cererii de intervenţie în interes propriu, dispune efectuarea de copii după înscrisurile din prezenta cauză şi formarea unui nou dosar având ca obiect autoritate părintească, în care parte este terţul intervenient Tuaeen Sadek, cu termen de judecată în data de 21 mai 2024, ora 9:00, şedinţa publică pentru când se dispune citarea intervenientului. Fără cale de atac în ceea ce priveşte soluţia de disjungere a cererii de intervenţie în interes propriu”, este soluția pe scurt a instanței, potrivit Cancan.ro.

Daniela Nane, victima hărţuirii sexuale

După declarațiile colegei sale, Daniela Nane mărturisește că a trecut şi ea prin astfel de momente, care au făcut-o să își schimbe complet atutudinea și modul de a interacționa cu oamenii din jurul ei.

Problema ridicată de Viorica Vodă pe scena Galei Gopo este reală. Și eu confirm că am trăit asta. Da, mi s-a întâmplat și în facultate, și în teatru, și în film. Iar raportul de putere le-a permis să-mi închidă drumuri, minimizându-mă oriunde au putut. Și au putut.

Poate că eu am fost mai puțin sensibilă decât colega mea și nu am avut nevoie de terapie. M-am aruncat în muncă, dar nu pot spune că soluția mea a fost vreo lumină – am devenit prea serioasă, rigidă și retrasă, încât am ajuns să par arogantă. Și am evitat să mai propun eu proiecte profesionale, ca să nu mi se răspundă cu alt tip de propuneri. Greșit, evident.

Dar greșit este și să tratăm cu superficialitate acest secret al lui Polichinelle care distruge vieți sau cariere. Ar ajuta ca noi toți, și breasla, și publicul, să ne revizuim mentalitățile pentru ca toate tinerele actrițe să meargă pe drumul lor cu demnitate”, a declarat Daniela Nane.